Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hányszor hány napig hordtok...

Ti hányszor hány napig hordtok egy pulcsit és nadrágot mosás nélkül?

Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1, max. 2 hét.

ha beleizzadok akkor hamarabb megy a szennyesbe

2017. okt. 6. 10:26
 12/18 anonim válasza:
Ingatlan vásárlás kategória?!
2017. okt. 6. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nadrágot kb 2-szer, pulcsit meg legtöbbször egyszer, de ha nem gyűröm össze és nem izzadok bele, akkor van, hogy felveszem mégegyszer.
2017. okt. 6. 19:18
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Csináljátok a sok felesleges műveletet, elmegy vele az életetek, aztán nem marad utánatok semmi. Jó, hogy mos az ember, amikor már van miért, de csak úgy passzióból orrba-szájba?
2017. okt. 6. 21:01
 15/18 anonim válasza:
Ha nem koszolom össze és nem izzadok bele akkor 2szer felveszek egy-egy ruhadarabot mielőtt kimosnám, de nem egymást követő nap. Mellényt, kardigánt, zipzáras pulcsit amit addig veszek magamra míg mondjuk kiviszem a szemetet vagy behozom a postát azt ritkábban mosom.
2017. okt. 7. 00:48
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

#14: teljesen igazad van. Alsógatyát, zokni és a pólót naponta cserélem.

De nem értem egy farmert miért kéne 2 nap után kimosni. Időpazarlás, környezetszennyezés, és felesleges vegyszer a bőrnek...

Mosómasák ti egy télikabátot milyen sűrűn mostok?

2017. okt. 7. 07:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Teljesen esetleges. Függ az időjárástól, mennyit volt rajtam és mennyire voltam aktív aznap, milyen anyagból készült, mennyire öltöztem alá. Ráadásul sosem veszem fel két nap egymás után ugyanazt, szóval van ideje pihenni és átszellőzni.

De például egy vékony kötött pulóvert, ami alá csak egy trikót veszek, így is minden hordás után, egy farmernadrágot viszont 1-2 napos szünetekkel többször is felveszek, miközben éjszakára kint hagyom a teraszon.

2017. okt. 7. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
En nem szoktam egymas utan hordani egy ruhadarabot, minden nap ujat veszek fel. Sajnos eleg konnyen izzadok, es en mar 1-2 alkalom utan szennyesbe dobom a felsoimet, meg amugyis szeretem ha “friss” a ruha rajtam. Nadragot meg altalaban 2 alkalom utan mosom ki
2017. okt. 11. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!