Miért jó hamisítvány ruhákat vásárolni, főleg cipőket?
Rengeteg ember fizet ki 'vagyonokat' Louis táskáért (50-80 000 Ft) vagy akár egy kínai Gucci cipőért (30 -50 000 Ft).
Miért jó egy olyan kínai cipőt megvenni ami még csak nem is biztos, hogy valaha volt tesztve hogy nincs-e káros hatása. Értem én, hogy azt a látszatot akarják kelteni, hogy sok pénzük van de kissé hihetelen mikor mellé úgy öltözködik hogy még a hülye is látja, hogy neki sose fogja futni erre.
Akkor miért nem vesztek kevésbé neves márkából normális minőségű cuccokat? Miért kell mindenáron designer legyen?
Mert mindenki márkás ruhákat kiegészítőket visel legalábbis ez a látszat.
IPhone legujabb, MK táska, MK óra, RayBan szemüveg naponta posztolva Facebookra, Instara.
15 éves lanyokon....
Aztán a sok buta azt hiszi h ez az elvaras, ez a követendő de nincs pénz. Jön a sok kamu cucc. Legalább a látszat meglegyen....
Nekem nincsen hamis cuccom, de ha a baráti körömben elkérnek a cipőm/ruhám/táskám hogy megvizsgálják azzal a lendülettel állnék fel és húznék el onnan. Ellenőrzést nem fogadok el. Vicces is lenne, vedd le a cipőd hogy megnézük igazi e... Nah még mit nem. Nem bírom sem a Gucci sem a LV. Inkább Chanel, Dior, MaxMara, Burberry ami nem minden 2. menőnek látszó emberkén díszeleg. Jah és sok más középkategóriás de jó márka létezik ( Boss, Escada, MarcCain, Lloyd, Kennel &Schmenger) amit nem fogok látni minden divatőrületen és az áraik jobb. A Gucci feliratos polo meg mindent visz.
Kisebbségi komplexus, alacsonyabb színvonalúnak érzi magát mint ami.
Már miért lenne jogos, hogy az állítólag barátok leellenőrizzék a dolgaidat?
Szerencsére az én barátaim felnőtt emberek, és nem foglalkoznak azzal, hogy mi van rajtam, hanem az számít, én milyen vagyok.
"Jobb ha tudod, hogy ez menő körökben így van, a sok hamisítvány miatt egymás táskájának a megvizsgálása alap." "Lehet te se tudod, hogy hamisítványt hordasz, és megmentenek egy nagy beégéstől."
Figyelj, akkor most én is megmentelek egy beégéstől: amit te "jobb köröknek" hiszel, az valószínűleg nem az. Jobb körökben ugyanis már senkit nem érdekel, hogy a másiknak milyen táskája van, mert már nem az adja az emberek önbizalmát, hogy "két év alatt összespóroltam a LV táskára, jajistenem, nehogy már másnak is legyen ilyenje".
Eleve jobb körökben nem fordul elő, hogy megmentenek attól, hogy nem tudod, hogy hamisítványt veszel-e, mert senkiről nem tételezik fel, hogy arra sem emlékszik, hogy a márkaboltban vette vagy a bazárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!