Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért jó hamisítvány ruhákat...

Miért jó hamisítvány ruhákat vásárolni, főleg cipőket?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember fizet ki 'vagyonokat' Louis táskáért (50-80 000 Ft) vagy akár egy kínai Gucci cipőért (30 -50 000 Ft).

Miért jó egy olyan kínai cipőt megvenni ami még csak nem is biztos, hogy valaha volt tesztve hogy nincs-e káros hatása. Értem én, hogy azt a látszatot akarják kelteni, hogy sok pénzük van de kissé hihetelen mikor mellé úgy öltözködik hogy még a hülye is látja, hogy neki sose fogja futni erre.

Akkor miért nem vesztek kevésbé neves márkából normális minőségű cuccokat? Miért kell mindenáron designer legyen?

2017. okt. 5. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek az emberek azt hiszik, hogy a drága márkáktól ők is többet érnek.
2017. okt. 5. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű.Nincs elég pénz,de azt a látszatot akarja kelteni,hogy ő valaki. Egyszerűen a mai emberek nagy részét beszippantották a márkák és a divatok.Mindenki jól akar kinézni,de mivel nem bíznak saját ízlésükben,ezért mások tippjeit/kinézetét követik.
2017. okt. 5. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:

Mert mindenki márkás ruhákat kiegészítőket visel legalábbis ez a látszat.

IPhone legujabb, MK táska, MK óra, RayBan szemüveg naponta posztolva Facebookra, Instara.

15 éves lanyokon....

Aztán a sok buta azt hiszi h ez az elvaras, ez a követendő de nincs pénz. Jön a sok kamu cucc. Legalább a látszat meglegyen....

2017. okt. 5. 21:52
 4/15 anonim ***** válasza:
14%
Ma már nincs ilyen nagyon, 10 éve volt a jellemző. Mára már kicsit kikopott. Meg amúgy se ér el vele sokat, csak azt, hogy kiröhögik. Nincs is annál cikibb, mikor bekerül egy tényleg menő társaságba, és elkérik a táskáját hagy nézzék meg, és ott mindenki előtt elordítják magukat, hogy hamisítvány a táskája, és onnantól kezdve senki se szól hozzád. Jobb ha tudod, hogy ez menő körökben így van, a sok hamisítvány miatt egymás táskájának a megvizsgálása alap.
2017. okt. 5. 23:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincsen hamis cuccom, de ha a baráti körömben elkérnek a cipőm/ruhám/táskám hogy megvizsgálják azzal a lendülettel állnék fel és húznék el onnan. Ellenőrzést nem fogadok el. Vicces is lenne, vedd le a cipőd hogy megnézük igazi e... Nah még mit nem. Nem bírom sem a Gucci sem a LV. Inkább Chanel, Dior, MaxMara, Burberry ami nem minden 2. menőnek látszó emberkén díszeleg. Jah és sok más középkategóriás de jó márka létezik ( Boss, Escada, MarcCain, Lloyd, Kennel &Schmenger) amit nem fogok látni minden divatőrületen és az áraik jobb. A Gucci feliratos polo meg mindent visz.

Kisebbségi komplexus, alacsonyabb színvonalúnak érzi magát mint ami.

2017. okt. 5. 23:17
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Pedig az ellenőrzés teljesen jogos és alap. Lehet te se tudod, hogy hamisítványt hordasz, és megmentenek egy nagy beégéstől.
2017. okt. 6. 19:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos eredetiek a dolgaim mert olyan helyről vásárolok ahol nem kamu cuccot árulnak és nem vagyok annyira oda a nagy tucat márkákért. LV táskám sincs, mert nem érdekel. Tetőtől talpig feliratos Gucciban villogás nyugaton nem divat. Szóval az ellenőrzés teljesen felesleges.
2017. okt. 6. 23:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne jogos, hogy az állítólag barátok leellenőrizzék a dolgaidat?

Szerencsére az én barátaim felnőtt emberek, és nem foglalkoznak azzal, hogy mi van rajtam, hanem az számít, én milyen vagyok.

2017. okt. 7. 12:16
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

"Jobb ha tudod, hogy ez menő körökben így van, a sok hamisítvány miatt egymás táskájának a megvizsgálása alap." "Lehet te se tudod, hogy hamisítványt hordasz, és megmentenek egy nagy beégéstől."

Figyelj, akkor most én is megmentelek egy beégéstől: amit te "jobb köröknek" hiszel, az valószínűleg nem az. Jobb körökben ugyanis már senkit nem érdekel, hogy a másiknak milyen táskája van, mert már nem az adja az emberek önbizalmát, hogy "két év alatt összespóroltam a LV táskára, jajistenem, nehogy már másnak is legyen ilyenje".

Eleve jobb körökben nem fordul elő, hogy megmentenek attól, hogy nem tudod, hogy hamisítványt veszel-e, mert senkiről nem tételezik fel, hogy arra sem emlékszik, hogy a márkaboltban vette vagy a bazárban.

2017. okt. 7. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért a "megmentenek a beégéstől" és a "mindenki előtt elordítják magukat" is eléggé üti egymást :D
2017. okt. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!