Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok mennyire jön be nektek...

Csajok mennyire jön be nektek az ilyen ing blúz?

Figyelt kérdés

Férfi szemmel nézve nekem nagyon nőies és irtó szexi tud lenni ha csajon ilyen blúz van

[link]

2017. okt. 2. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító és közönséges, pedig amúgy én is ingpárti vagyok, de ez...kösz kihagyom.
2017. okt. 2. 20:32
 12/13 anonim válasza:

Elhiszem, hogy szexi, de ez így elég k..ás, meg a legtöbb ruha ezen az oldalon. Egyébként lehet kényelmes és normálisan is hordani pl egy fehér hasonló blúzt egy farmerral is. Persze nem mindenkinek áll jól, és nem is mindenki szereti.

Nekem volt egy pasim aki erre volt begerjedve ha ilyen blúzban vagyok, nem te vagy az kedves kérdező?

2017. okt. 3. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi kur.ás nincs benne,csak kár,hogy nem szatén.Ettől sokkal ku.vásabbakat vesznek fel a tini csajok.
2018. márc. 11. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!