Csajok mennyire jön be nektek az ilyen ing blúz?
Figyelt kérdés
Férfi szemmel nézve nekem nagyon nőies és irtó szexi tud lenni ha csajon ilyen blúz van
2017. okt. 2. 11:38
1/13 anonim válasza:
Kényelmetlen, nagyon gyűrődik, hidegben hideg, melegben tapad.
Otthonra jó beöltözni :)
2/13 anonim válasza:
Az ingeket szeretem, de ez 95% poliészter, úgyhogy kösz, kihagynám. Ennyi erővel egy nejlonzsákba is belebújhatnék.
3/13 anonim válasza:
Kinézetre nem rossz, tetszik, csak ahogy a 2. válaszoló is írta, nem túl előnyös az anyag összetétele.
4/13 anonim válasza:
Alapból nem vagyok inges, szóval nem.
5/13 anonim válasza:
Egy ilyen kb. arra jó, hogy elmenjek benne a pasimmal vacsorázni, ha kicsit fel akarom rázni a kapcsolatunkat :-) Másra alkalmatlan.
7/13 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kivétel, mert én szoktam ilyen blúzt inget hordani. Pasik tényleg felfigyelnek rá ha ilyen fényes inget veszek fel.
Egyébként az anyag összetétel szinte mindnek ez, viszont azért nem mondanám zacskónak. Így ősszel nekem kellemes viselet. Alapból szeretem a selyem szatén anyagot. Ja és nem tartozom a kisebbséghez :)
8/13 anonim válasza:
Nem, én normális ingeket hordok, normális szabással és normális anyagból...
10/13 anonim válasza:
Hát ez iszonyatosan ocsmány és közönséges, kint van a nőnek a fél melle és a melltartója is belőle, az anyaga undorító, a színe is ronda, maximum az utcasarokra álláshoz alkalmas egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!