Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők! Melyiket vegyem a barátnő...

Nők! Melyiket vegyem a barátnőmnek? Nektek melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

világosbarna haja van :)

2017. okt. 1. 18:54
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem a második jobban tetszik, mert különlegesebb. Az viszont ellene szól, hogy kicsit nehéz kombinálni. Az ilyen holmi akkor mutat igazán jól, ha az egész szett (combfix, bugyi, melltartó/top) összeillik. Ezüst/világosszürke fehérneműje azért nem minden lánynak van. Talán még kékkel tudom elképzelni, más színnel szerintem nem lenne annyira hatásos.

Fehér színű fehérneműje a legtöbb lánynak van, de ha mégsincs, bárhol lehet kapni. Mivel a fehér semleges szín, más színekkel is sokkal jobban kombinálható (ellenben a szürke/ezüst hideg szín, meleg színekhez nem ideális). Sötét színekhez viszont a fehér sem jó, azokhoz a fekete illik.

Egész szettet csak akkor vegyél, ha biztosan tudod a barátnőd méreteit! Igazából akkor is necces egy kicsit, mert a legtöbb lány szereti magának megválasztani a fehérneműjét.

2017. okt. 1. 22:35
 12/14 anonim ***** válasza:
2.
2017. okt. 2. 00:00
 13/14 anonim ***** válasza:
2. de szerintem nem valami jó ajándék.
2017. okt. 2. 01:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem örülnék egy ilyen ajándéknak de ha választani kell akkor a 2.
2017. okt. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!