Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kellen fősulira annyira...

Miért kellen fősulira annyira kiöltözzek?

Figyelt kérdés

3.éves vagyok,több kérdésy kaptam már, hogy facebookon olyan szép ruhák vannak rajtam a képeken, miért nem hordom őket a fősulin is.

Elgondolkoztam, hogy baj lenne ezért velem, mivel nincs szívem befogni őket egyetemre, drágák voltak, és elég kényesek, mivel világosabb színűek, 1-1 ruha pedig olyan, hogy nem a legkényelmesebb,illetve ezeket a ruhanemüket, amiket hordok nem sajnálom,mivel tudom, hogy miután felveszem ki kell mosni, mivel azért csak egész nap az emberen van, ami áltan roncsolódik.

Így is szépen járok egyetemre, még ennél is jobban ki kellene öltözzek(sokszor van rajtam térdig érő szoknya, ruha, elegánsabb felső, ing, sötét blézer,poncho)

2017. okt. 1. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Én max vizsgára öltözök ki, de szemináriumokon nem fogok báli ruhákban ülni. Inkább a kényelem a fontos nekem.

Hordd azt, ami jól esik, nem kell másoknak megfelelni.

2017. okt. 1. 14:33
 2/2 Metionin ***** válasza:
71%
Szerintem felesleges kiöltözni. Nálunk a jogi karon dívik hogy elegánsan mennek be, az összes többi szakon a legtöbben a sima farmer-póló összeállítást tolják. Nekem anno anyám játszotta el a "márpedig innentől kezdve szépen öltözz, ez EGYETEM !!!" című hisztit, aztán miután felvilágosítottam, hogy órán csak ülök, utána rohanok át másik épületbe, laboron tilos a szoknya és a nyitott cipő, mégis miért öltöznék ki? Ha kérdezik, nyugodtam mondd meg amit ide leírtál, nem kényelmes egész nap ülni benne, nem szeretnéd hogy hamar tönkremenjenek, koszolódjanak, ezért csak alkalomra hordod őket. Végülis te jársz benne, te érzed hogy melyik ruhád kényelmes órákra járni és melyik nem. Aki nem hülye, az felfogja.
2017. okt. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!