Miért kellen fősulira annyira kiöltözzek?
3.éves vagyok,több kérdésy kaptam már, hogy facebookon olyan szép ruhák vannak rajtam a képeken, miért nem hordom őket a fősulin is.
Elgondolkoztam, hogy baj lenne ezért velem, mivel nincs szívem befogni őket egyetemre, drágák voltak, és elég kényesek, mivel világosabb színűek, 1-1 ruha pedig olyan, hogy nem a legkényelmesebb,illetve ezeket a ruhanemüket, amiket hordok nem sajnálom,mivel tudom, hogy miután felveszem ki kell mosni, mivel azért csak egész nap az emberen van, ami áltan roncsolódik.
Így is szépen járok egyetemre, még ennél is jobban ki kellene öltözzek(sokszor van rajtam térdig érő szoknya, ruha, elegánsabb felső, ing, sötét blézer,poncho)
Én max vizsgára öltözök ki, de szemináriumokon nem fogok báli ruhákban ülni. Inkább a kényelem a fontos nekem.
Hordd azt, ami jól esik, nem kell másoknak megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!