Magas nőként, hol tudok magamnak nadrágot vásárolni?
Figyelt kérdés
Zara, Mango, Stradivarius mind felejtősek mert 175cm vagyok és a nadrágok 80%a a bokámig sem ér. A Levi’s-ben vettem már nadrágokat magamnak de nadrágból sosem elég, és nincs kedvem minden egyes alkalommal 30 ezer forintot fizetni értük. A Retronál is külön van hossz és derék méret, ezzel is tisztában vagyok, de az ottani nadrágok zöme nagyon vékony anyagú. Esetleg van tippetek, hogy mik és hol vannak olyan üzletek akár butikok ahol az én hosszú lábaimra is tudok nadrágot találni? Köszönöm szépen előre is ! :)2017. szept. 30. 11:25
1/5 anonim válasza:
Csak farmer érdekel, vagy más is?
2/5 anonim válasza:
180 cm vagyok, általában a H&M-ben találok megfelelő hosszúságú farmert. Nekem speciel a Stradivarius is bejött, csak
3/5 A kérdező kommentje:
Nem :)
2017. szept. 30. 13:48
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, folytatom.
*csak keresni kell, mert tényleg sok a derékben jó, de csak bokáig érő nadrágok.
Vastag, szintén megfelelő hosszúságú farmereket az F&F-ben találtam tavaly.
A Zarában is találtam már jó nadrágokat.
A New Yorkerben is van pár hosszú darab, de a minőségük nem volt túl jó és általában túl vékonyak a télre.
Nekem emellett bejött a vastagharisnya és szoknya kombó, a harisnya jól nyúlik és nem is fáztam bennük egyáltalán a télen, mint néha a nadrágokban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. szept. 30. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!