Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartók kellenek...

Milyen melltartók kellenek mindenképpen?

Figyelt kérdés
Eddig csak sima toppokat hordtam, de nagyon átüt, és utálom, hogy reggelente le kell ragasztanom, hogy ne látszódjon a bimbó. Ezért úgy gondoltam, hogy ha már anyám nem veszi észre, hogy kéne, akkor elmegyek magamnak venni. Csak milyen színűt? Fekete-fehér-testszínű jó, ha mindegyikből egyet veszek? És szerintetek nem lesz nagy a változás egyik napról a másikra?
2017. szept. 25. 19:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mindjárt 15/l
2017. szept. 25. 19:02
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Igen amiket írsz azok jók, esetleg ha van pénzed vegyél valami szép színűt/mintájút csak úgy magadnak:) mármint én nagyon szeretem a szép melltartókat. Tezenis, h&m viszonylag jó áron vannak.
2017. szept. 25. 19:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem mutogatni akarom, meg nem is érdekel a minta, de azért köszönöm :) KIK/Pepco milyen? Gondolom ott olcsó, és nem szívesen költeném erre az egész ballagási pénzem :D
2017. szept. 25. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a New Yorkerbe jó minőségűeket szoktam venni, és egy pár kerül 3000 ft-ba az még jó árkategória szerintem.
2017. szept. 25. 19:29
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Kérdés: Mivel ragasztod le?
2017. szept. 25. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kik, pepcot nem tudom milyenek, de h&m-ben 3990 két darab.
2017. szept. 25. 20:02
 7/15 A kérdező kommentje:
Cellux. A kreativitás, tudom :D
2017. szept. 25. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Wow kérdező, ez sose jutna eszembe :'D

Hát van több féle fazon is, de elsőnek szerintem jó lesz 3 teljesen egyszerű, sima darab is.

Persze később, ha már kitapasztaltad, hogy milyen méretűben érzed magad kényelmesen, akkor már vehetsz többfélét is, esetleg drágábbakat, ha szeretnél rá többet költeni.

Ha pántnélküli ruhákat hordasz, akkor egy pántnélküli melltartó is jól jöhet, nagyobb aktivitású tevékenységhez meg egy sportmelltartó.

Kisebb mellű lányok sokan hordanak braletteket is, mert kényelmes.

2017. szept. 25. 20:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát, nem vagyok túlzottan eleresztve :D a 75AA-s kicsi, szóval a 75A-val próbálkozok majd.

Köszönöm mindenkinek :)

2017. szept. 25. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egy pant nelkuli melltartot is meg eri venni, bar ez ruhatartol fugg, plusz egy tenyleg jo minosegu sportmelltartot. En tesire is azt hordok, es sportolashoz is, az enyem eleg draga volt (az en penztarcamhoz merve, 7000 ft), de ugy vagyok vele, hogy ez ot ev mulva is melltarto lesz, es jo tartasa van. Amiket felsoroltal, azok szerintem jok, probalgasd melyik fazon a legkenyelmesebb szamodra. De szerintem ha megkered anyukadat, o is vesz neked.🙂 Az enyemnek is szolni kellett, hogy szeretnek par melltartot (eleg nagy a mellem, toppokat hordtam sokaig), mert sportolasnal kenyelmetlen, es atut a polo alatt. Biztos megertene, o is no, neki is van melle.
2017. szept. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!