Emberek hol és milyen bakancsot vegyek ami megéri az árát?
1 évvel ezelőtt vettem deichmanban 20 ezer forintért egy király bőr bakancsot, elvileg téli de nincs annyira bélelve így tudtam nyáron is hordani tudniillik motorozok és oda kell a magas szárú strapabíró bakancs, szóval ezalatt az egy év alatt a talpa teljesen elkopott és a ragasztás is elengedte a talpát itt-ott, nem is húztam fel magam 2 év gari van rá csakhogy amikor vittem vissza közölték velem, hogy túl van hordva ha akarom elküldik az am shoe-hoz bevizsgáltatni, de az kb 8000 ezer forint
na itt azért eldurrant az agyam, hogy azt mondja túlhordtam és ezért kopott el a talpa, talán kilométerszámláló van benne, na mindegy is az egész sztori olyan bakancsot szeretnék ami 5-plussz évig kiszolgál, keresgéltem, de értelmes áron (50 ezerig) nem találtam olyat ami ki is néz még mellé valahogy és lehet kapni nálunk is
előre is köszi
A mostani martensek már nem olyan jók. Már nem is angliában gyártják öket.
Én még esetleg a New rock-ot ajánlanám. Vagy ha találsz valahol még régebbi angol gyártású martenst akkor az jó lehet. De jó még a HD is meg a shellys.
Mit vettél?
Amúgy, csak a túrabakancsok a tartósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!