Milyen méretű felsőt rendeljek eBay-ről?
Figyelt kérdés
19/F 184 cm vagyok 50 széles vállakkal és 71 es ujhosszal. Mindenhol Ázsiai méret van írva. Találtam már olyat hogy ugyan az a felső csak két különböző hirdető rakta ki. mindegyik XXL mégis egyiknek 48as válla van 66os ujjal, másiknak 59es válla van 71es ujjal. De mindegyik XXL és ugyan az a felső. mennyire lehet adni ezekre a méretekre?2017. szept. 22. 12:26
1/5 anonim válasza:
Semennyire.
Rendeltem onnan kardigant XXL a merettablazat szerint. Nem hazudok a 10 éves lanyomra jó. Picikét bő rá de jó. A lányom nincs 30 kiló és 140 cm nagyon vékony.
Ennyit az ebayrol és a merettablazatrol....
2/5 anonim válasza:
Régebben én is sokat rendeltem eBay-ről, de leszoktam róla, pont amiatt, amit az első írt. 10 ruhábol jó, ha 3 jó lett rám.
3/5 anonim válasza:
Teljesen elcseszett méretezés, ha azt akarod hogy jó legyen rád, akkor rendelj legalább 2-3 számmal nagyobbat, de így is csak remélheted hogy jó lesz rád. Eléggé lutri, én inkább hanyagolnám...
4/5 A kérdező kommentje:
De ti méretválasztáskor azt néztétek hogy XL-XXL vagy a méretekhez megadott cm-t? Mert ami Ázsiában XXL az elvileg Mo.-on csak L de a centiméter mindenhol ugyan akkora.
2017. szept. 22. 18:00
5/5 anonim válasza:
1. Vagyok.
Les mérettel rendeltem felnőtt XXL-es méretet a megadott merettablazat alapján.
Mint már írtam a 10eves vékony kislanyomra lett jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!