Nem gáz, ha szeretek bulikban is szolidabban felöltözni?
Nem vagyok prűd és a testemet is szeretem.
Most kezdtem el komolyabban dolgozni egy projekten divat/design téren és észreveszem, hogy a legtöbb nő a "kötelező" partikra szépen kidobja a bájait, vagy abszolút visszafogott. Én a második csoportban vagyok álatlában, de nem érzem magam túl nőiesnek így mostanság, viszont "becsicskulni" sem szeretnék.
A legutóbb, mikor így nem éreztem jól magam, ez volt rajtam: arany bokacsizma, fekete skinny farmer, bokáig érő, szürke zenekaros póló, semmi smink csak piros rúzs, a hajam, ahogy felkeltem aztán ahogy fújt a szél.
Most szeretnék a hétvégén kicsit extrázni, a következő az elképzelésem: szép, tiszta, új fehér sportcipő, mom jeans, elől begyűrve egy bordó, kivágottabb, de lenge bársony top, semmi smink, a hajam ahogy esik úgy puffan, nagy fülbevalók.
Mi a véleményetek? Egyből mélyvízbe ugorjak valami igazán szexivel, vagy haladjak csak így?
Homokóra alkat vagyok egyébként és alacsony.
20L
Ha elfogadsz egy tanácsot, fehér cipőbe ne menj bulizni mert úgy összeugrálják hogy sosem tudod kitakarítani.
Amúgy meg azt vedd fel amiben jól érzed magad, ne foglalkozz a többi emberrel.
Nem gáz, én legtöbbször egy csinos nadrág-blúz-magassarkú cuccban megyek.
Mondjuk szerintem azzal sincs baj, ha valaki kidobja mindenét, ki hogy érzi jól magát, néha nekem is kedvem van felvenni egy miniszoknyát, de általában én is inkább nadrágban megyek.
Ahogy neked tetszik.
Szerintem jo a stilusod.
Abszolut nem gaz,legy magabiztos benne.♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!