Szokott valaki tornadresszt viselni?
Kíváncsiságból kérdezem hogy van-e rajtam kívül olyan fiatal nő aki még viseli és nem csak kötelező jelleggel ha még iskolás és tesire kell, hanem mondjuk ha otthon tornázik, vagy épp kimegy futni és ruha alá veszi fel.
Nekem kötelező volt általánosba végig, amikor középsuliba mentem akkor csak saját döntésem miatt vettem fel többnyire kisnadrággal és pólóval. Télen amikor korcsolyázni mentünk a barátnőimmel akkor is felvettem egy leggingsel amolyan alá öltözetként és rá a kabát meg egy jó vízhatlan nadrággal. Amikor korizás után felmentünk egyik barátnőmhöz kicsit csacsogni akkor ugye melegem volt és mindent levettem és csak dresszbe meg alatta leggingsben ültem, de mivel a dresszem világoskék volt tisztán látni lehetett és csak lestek rám miért hordom, főleg az ott lakó fiú tesó állandóan engem nézett. A barátom értékeli hogy viselek ilyeneket, neki tetszenek ezek a ruhák nőkön. Strandra is egyszer hosszú ujjúba mentem mert az egyetlen egy bikinim is annyira megviselt volt hogy már nem mertem felvenni, és akkor felkaptam egy vastagabb tornadresszt abba is jó volt a strandon, de amikor kimentem a vízből nagyon fáztam, nehezebben száradt, úgy nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!