Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a deszkás...

Mit gondoltok a deszkás lányokról?

Figyelt kérdés
Imádok deszkázni és a stílus is nagyon bejön. Nem az a divatdeszkás vagyok hanem próbálok minél jobb lenni benne. Mostanában viszont egyre több az olyan visszajelzés hogy a deszkázás fiúknak való és mennyire utálják a deszkás lányokat. Ez egy kicsit elbizonytalanított hogy jó-e ez az egész nekem. Pedig tényleg nagyon szeretem. Ti mit gondoltok?

#deszkás #deszkás stílus
2017. szept. 16. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Elég fiús szerintem. Nekem nem nahyon jon be
2017. szept. 17. 03:11
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Azt hogy egyszer úgyis kinövi. :)
2017. szept. 17. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Ha valóban nagyon szereted akkor csináld és ne érdekeljen más véleménye.. Én a motorozás miatt kapok ilyen megjegyzéseket.. De én ezt magamért csinálom úgyhogy nem fogom eldobni.. Lehet majd kinövöm, lehet nem, de nem fogok azért más hobbit keresni, es szerintem te se tedd.. Csináld azt ami örömet okoz neked :)

És hidd el, vannak srácok akiknek ez ks bejön

17/L

2017. szept. 17. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Vagany! Ez a "nem lányos" duma nagyon cink.

Jo fejek a deszkasok es ugyesek is szerintem. Akinek nem tetszel annak essen ki a szeme a feneken ;)

2017. szept. 17. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
A deszkázás egy dolog, az csinálja aki akarja. De gondoltál esetleg arra, hogy csak deszkázni mész deszkás cuccban? Mert azért, ha fiú, ha lány, hétköznapra azért elég slampos. Kb a jóga gatyával vagy melegítővel van egy szinten.
2017. szept. 17. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én is arra céloztam mint az ötös
2017. szept. 17. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen nagy sálakkal nem szeretem de vannak vékony divatsálak, azokat pont erre találták ki.
2017. szept. 17. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Asztalostanuló lányokról van szó?
2017. szept. 17. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz a gonosz válaszolókkal, csináld amit szeretsz, idióták és korlátoltak sajnos az emberek. úgy öltözködsz, ahogy szeretnél, és annyit deszkázhatsz, amennyit szeretnél, nem értem, hogy ez miért csak a fiúk privilégiuma lehet.
2017. szept. 20. 23:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!!

Ha nem deszkázni megyek nem hordom annyira feltűnően ezeket a ruhákat.

Rendesek vagytok köszi mindnekinek):)

2017. szept. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!