Igaz ez az öltözködési szabály?
Figyelt kérdés
Hogy minden ruhadarabból legalább 7 darabnak kell lenni, hogy minden nap mást vehess fel.
Tehàt:
7 pulóver (szvetter, kardigàn, vegyesen)
7 póló
7 alsórész (szoknya, nadrág leggins vegyesen)
7 melltartó (kétszer nem vesszük fel)
Valamint zokniból és bugyiból ennek a szàmnak minimum a duplája, tehàt legalább 14
2017. szept. 14. 14:41
1/4 anonim válasza:
Feltalálták már a mosógépet. Meg pulóvert, nadrágot többször is fel lehet venni.
2/4 Sunshinedoll válasza:
Szerintem minden öltözködési szabály úgy h-lyeség, ahogy van
3/4 anonim válasza:
Melltartóból pl nem kell mindennap újat felvenni,nekem sokszor teljesen tiszta. (Főleg télen, amikor nem izzadok) Amúgy meg nem kell ezzel foglalkozni, igaz nekem már régen több van mindenből a 7-es bontásnál. Kicsit már túlzás is,de semmitől nincs szívem megvállni, amire egyszer kiadtam egy csomó pénzt. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem pulóverből és nadrágból nem kell minden nap másikat felvenni. Pólóból és fehérneműből viszont igen.
Ha valaki meg tudja oldani, hogy gyakrabban mossa a ruháit, bizonyos ruhadarabokból hétnél kevesebb is elég lehet. (L.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!