Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltözködési stílusú...

Milyen öltözködési stílusú fiúra mondjátok azt hogy ez igen ez már valami?

Figyelt kérdés
Hülyén tettem fel a kérdést nem tudtam hirtelen máshogy megfogalmazni, de értitek. Egy 20 éves srácról beszélünk. Képet is mellékelhettek, de írhattok is hogy mi hiányzik vagy mi kéne még.
2017. júl. 22. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy olyanra mondom, hogy "igen ez már valami", akinek megvan a saját egyedi stílusa, és nem a divatot majmolja.
2017. júl. 22. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Aki a részletekre is figyel.
2017. júl. 22. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Aki metálos, bakancsos, szép hosszú haja van és nem egy divatmajom

Engem az ilyen srácok megjelenése fog meg.

2017. júl. 23. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Előző, a tipikus metálos, bakancsos, felvarrós mellényes, láncos csávó, akit leírtál az pont egy adott divatot majmol...:'D

Szóval kicsit ellentmondásos, amit írtál...

2017. júl. 23. 13:46
 5/10 Metionin ***** válasza:
52%
Az igényes metálos, azaz szép ápolt hosszú haj, megfelelő mennyiségben adagolt elegánsabb darkos holmik (tehát nem egy rakás szegecs meg bőr az egész fickó). Na az ilyeneket mindig áhítattal bámulom :D
2017. júl. 23. 17:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, miért lettem lepontozva...tudtommal itt véleményeket kérdeztek...
2017. júl. 23. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Metionin!

Kb nekem is ugyan ez ami bejön. Nem értem mások szemében miért igénytelen vagy éppen "divatmajom" egy metálos. Na mindegy

A #3 válaszoló voltam.

2017. júl. 23. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:

En egy árva szóval nem mondtam, hogy igénytelenek. Hol láttad te ezt?

A majmolásról meg: igenis letezik a tipikus "metálos divat", aminek a követői úgy néznek ki, mint egymás klónjai.

Amit az 5ös írt az természetesen nekem is tetszik.

2017. júl. 24. 00:05
 9/10 Metionin ***** válasza:
Szerintem minden szubkultúrának megvan az adott "divatja", a jellegzetes dolgok, amiket viselnek. Elég ha megnézzük a híresebb darkos márkák kínálatát (Spiral, Living dead souls, Killstar stb.), eleve ahol már külön ruhamárkák vannak, ott lehet is egyfajta divatról beszélni. Én is metálban tolom idestova 10 éve de mindig is tartottam azt az álláspontot, hogy ettől nem lesz senki különlegesebb vagy értékesebb mint bárki más. Ha végigmegyek a falun, engem is megnéznek de egy koncerten vagy más darkosok által kedvelt rendezvényen igencsak belesimulok az átlagba. Viszont a szubkultúrákon belül is megvannak mindenkinek a kedvenc ruhaféléi, színei, amik megkülönböztetik az embert, van aki a bőr cuccokat, van aki a csipkét, van aki a szoknyát míg más megint mást kedvel, és ez így van jól.
2017. júl. 24. 01:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Bármi ami nem metálos.20 évesen a metálos stilus iszonyatosan gyerekes.Nem kell az egész világnak tudnia hogy te milyen zenét halgatsz.A kérdésre válaszolva 20 évesen már elkezdhetsz inget és elegánsabb cipőket hordani farmerral.Mindig alkalomhoz illően öltözködj,olykor nyugodtan sportosabban,egyszínű póló,egyszínű pulóverek.Fontos hogy a megfelelő méretet hord mindenből.Figyelj a részletekre,hordj órát vagy akár egyszerű kiegészítőket.Figyelj a hajadra és az arcszörzetedre.Kezdésnek nagyjából ennyi.
2017. júl. 26. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!