Szerintetek egy 16 éves fiú felvehet egy ilyen high top sneakerst?
2017. szept. 13. 19:05
1/15 anonim válasza:
Szerintem ne, mert iszonyat hülyén néz ki.
3/15 anonim válasza:
ezt senki ne vegye fel ha lehet :D
4/15 anonim válasza:
Szerintem ilyet senkinek nem kéne hordani :D Mi ez az acélbetétes sport verziója?
5/15 anonim válasza:
Ne, és nem azért, mert 16 vagy és fiú, hanem mert egyszerűen szörnyen néz ki.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi az, ami annyira nem jó benne?
2017. szept. 13. 19:53
8/15 anonim válasza:
nem tudom elképzelni hogy ebbe beletűröd a farmert vagy egy extra size nadrágot ráhúzod a szárára
vagy hegyekbe mész és olyan polar cucchoz kell mert akkor vegyed
9/15 anonim válasza:
Szerintem is inkább nőies/lányos. Elég sok más magasszárú cipő (és hi top sneaker, de ez a kettő azért nem pontosan ugyanazt jelenti) van, ami szerintem sokkal jobban néz ki egy fiún/srácon/férfin, mint ez. De ennek az alapját adó Max 95 simán jó lenne.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó - és főleg tinédzserként abszolút belefér egy ilyen egyedibb darab. Szerintem sokkal jobb, ha ezt hordod, mintha huszonhatezredikként te is egy ugyanolyan Vans cipőt húznál, mint mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!