Fiúk, lányok! Szerintetek milyen szűk az a nadrág amit egy fiú még felvehet? (ha lehet linkelj példát)
Nincs ra szabaly!
En ferfi letemre olyat viselek ami kenyelmes mert nem masnak , Magamnak oltozok!
Nem kell allandoan engedelyt kerni idegenektol , hogy Te mibe jarj!
Mi tetszik? Azt hordjad!!
1-es
Szerintem a legkényelmesebb hosszúnadrág sem kényelmesebb annál, mintha egyáltalán nem lenne. Tehát - mivel állításod szerint te magadnak öltözöl - miért nem tojod le mások véleményét: miért nem járkálsz csak alsógatyában?
5-os
Te kis buta! Latom szereted kiforgatni a valaszolok kommentjeit!
Szerintem menj vissza az ovodaba, es tanulj mondatertelmezest...
Nekem bejön, ha feszesebb nadrágot hord egy férfi (ha jól áll neki), de persze azért mértékkel. Ez például tetszik - így vagy még picit feszülősebben (csak nem felhajtott szárral): [link]
Vagy mondjuk ez (bár itt sajna nem sok látszik a képen): [link]
De egy feszesebb farmer is nagyon jó tud lenni.
Pont az nem jön nekem be, amikor a srácok térdénél lóg a gatya ülepe, szerintem undorító és ízléstelen.
Utolso!
Ugye Te sem gondoltad hogy a linkelt kepeiden szereplo nacik a szuk kategoriaba sorolhatoak...??
Ezek sima megkockaztatom hogy meg csak nem is szterccses anyago zsakvaszonbol keszult sima gatyak amiket szinte mindenki visel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!