Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok! Szerintetek...

Fiúk, lányok! Szerintetek milyen szűk az a nadrág amit egy fiú még felvehet? (ha lehet linkelj példát)

Figyelt kérdés

2016. szept. 30. 15:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
Őszintén szólva? :) Attól függ hogy nézel ki. Ha egy jóképű fiú vagy, akkor neked ne csőnacid legyen mert kissé kiemelné az adottságaidat.... már ha érted mire gondolok, valamint egy nyálgépnek fognak nézni. (Ne érts félre, a társadalom köcsögjeiből indultam ki, szerintem mindenki úgy jó ahogy van) De én azt mondom úgy öltözködik mindenki ahogy akar. Aki linket küldött arról a nadrágról ami neki tetszik, az nekem is tetszett, még én is felvenném a fekete színűt. Szerintem te ez esetben olyat hordj, ha meg páwa vagy vagy swag vagy mi az, akkor meg neked tényleg a csőnaci maradt, de csak ízléses határig. Addig jó egy nadrág amíg kényelmesen érzed magadat benne. :)
2016. okt. 1. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
A linkelt ipsén egyébként azért van felhajtva a naci, mert az nem elég, hogy szabad a boka, sőt esetleg zokni sincs, ezt bizonyítani is kell a külvilág felé? Vagy jön megint a süketelés, hogy nem akar megsülni 5 centivel hosszabb zokniban?
2016. okt. 1. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:

#10: De, ezek feszülősebb nadrágok, csak mint mondtam, alaktól függ. Ha valaki picit "testesebb", vastagabb a lába, akkor pont tökéletesen állna rajta egy-egy olyan nadrág. De pont olyat, ami a leginkább igazán bejön, nyilván elég nehézkesen tudnék neten találni, hogy idelinkeljem. Vagy esetleg te férfi "cicanacira" gondoltál? Mert az undorító szerintem.

#12: Direkt jeleztem, hogy NEM felhajtott szárral!

2016. okt. 1. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem ferfi cicanacira gondoltam hanem super skinny fajtara mert az feszulos valoban es nyulik minden tipusu alakra.
2016. okt. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!