42-44 a méretem, vehetek fel bodyt?
Ha szeretnél bodyt hordani akkor nyugodtan hord, én nagyon szeretem a bodyt, szerintem egy nagyon praktikus ruhadarab.
Az utolsó hozzászólónak is igaza van télen a hidegben főleg nagyon jó mert védi az egész derekadat, csak valahogy nem olyan elterjedt a mostani fiatalabb lányok körében.
Ráadásul nekem a páromnak is nagyon tetszik amikor bodyban vagyok.
Szóval csak nyugodtan hordjad, rengeteg fajta létezik belőle, hosszú ujjú, rövid ujjú, széles vállpántos, én mindegyiket szeretem, csak body legyen, és nem törődök azzal ha wc-re kell mennem és ki kell meg be kell kapcsolni.
Amúgy azért is jó mert nem csúszik fel mint a trikó.
Nekem eddig csak sima spagettipántos fekete van de tervezek egy picit diszesebb darabot is venni, na nem azért mert fúú kell a szexi fehérnemű de szerintem mindenkinek volt olyanja hogy felvett egy csinos bugyit/melltartót és egész nap úgy érezte hogy "igen, kib...ott csodálatos vagyok ma"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!