Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 42-44 a méretem, vehetek fel...

42-44 a méretem, vehetek fel bodyt?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2017. szept. 13. 15:35
 2/8 A kérdező kommentje:
kicsit husis vagyok :/
2017. szept. 13. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még felvehetsz ha szeretnél. Nincs olyan szabály hogy bodyt csak soványak hordhatnak
2017. szept. 13. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze nyugi én is ilyen méretű vagyok, párom nem panaszkodna más meg úgyse látja de anyám is hordott anno aki 175 centi és kb 80 kiló.
2017. szept. 14. 06:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen nyugodtan. A 20 éves húgom is visel aki eléghusis csaj lett, és ő a munkahelyén veszi a céges ruha alá többnyire mert gyakran dolgozik hűtőterembe ahol olyan mint ha kint lenne télen a mínuszokba, persze ott kap erre alkalmas öltözetet, mellényt, illetve pufajkát, de hajolgatás miatt praktikus neki a body.
2017. szept. 17. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél bodyt hordani akkor nyugodtan hord, én nagyon szeretem a bodyt, szerintem egy nagyon praktikus ruhadarab.

Az utolsó hozzászólónak is igaza van télen a hidegben főleg nagyon jó mert védi az egész derekadat, csak valahogy nem olyan elterjedt a mostani fiatalabb lányok körében.

Ráadásul nekem a páromnak is nagyon tetszik amikor bodyban vagyok.

Szóval csak nyugodtan hordjad, rengeteg fajta létezik belőle, hosszú ujjú, rövid ujjú, széles vállpántos, én mindegyiket szeretem, csak body legyen, és nem törődök azzal ha wc-re kell mennem és ki kell meg be kell kapcsolni.

2017. szept. 18. 05:14
 7/8 Magicradio ***** válasza:
Miért ne :) Páromnak is ekkira méret szokott kelleni és most kap tőlem bodykat. 33/F
2017. nov. 23. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy azért is jó mert nem csúszik fel mint a trikó.

Nekem eddig csak sima spagettipántos fekete van de tervezek egy picit diszesebb darabot is venni, na nem azért mert fúú kell a szexi fehérnemű de szerintem mindenkinek volt olyanja hogy felvett egy csinos bugyit/melltartót és egész nap úgy érezte hogy "igen, kib...ott csodálatos vagyok ma"

2017. nov. 24. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!