Dilemmába vagyok ezt ti értitek?
Mert nem lehet tőle gombát kapni. Soha nem volt még lábgombám, pedig hordok harisnyát, nyilván zárt cipővel, mivel nyitotthoz nem való. Ennyi erőből a zoknitól is azt kapnál, mert nem minden zokni 100% pamut.
De még soha nem is hallottam olyanról, hogy bárki a harisnya viseléstől kapott volna gombát.
Azért gondoltam mert itt mindenki ellene van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Amúgy te lehet még nem kaptál mert a szervezeted jól bontja le a cukrot!
Az kap legfőbbképpen gombát aki hajlamos a cukorbetegségre mert az a rohadt gomba a cukorból táplálkozik, ezt nyílván előre nem tudja az ember csak Én azt nem értem hogy akkor miért kockáztatnak műszállal az emberek!
Látod a linkembe mindenki szidja , de a harisnya rendben van??
Nem egészen értem.
2. Zárt cipőbe hogyan viselnéd másképp mint szellőzés nélkűl?
Neked is ajánlom a linket!
4: Azért egy zárt cipő sem légmentesen zár. :)
Nemcsak én nem kaptam még harisnyától gombát, de egyetlenegy ismerősöm sem. Láb-, körömgombát inkább uszodában, strandon lehet inkább elkapni. Nem véletlenül van lábmosó (amit persze sokan kikerülnek, átlépnek).
Műszálas ruháktól sem lesz semmi bajod. Műszálasból is van ezerféle. Nemcsak egy fajta műszál létezik. Általában egy-egy ruha kevert anyag összetételű, hogy a formáját is tartsa, de valamennyire légáteresztő is legyen.
Vagy épp a mostanában "divatos" gumicsizma nejlonharisnya párosítás!
Az érdekes látvány.
Bármilyen zokniba, harisnyába lehet gombás a láb, köröm, ha nem higiénikus vki, koszos folyton a cipője, zoknija, harisnyája és olyan helyeken mozog, ahol mások izzadságával találkozik. Vagy más lábbelijét felveszi, cipőboltban mezítláb próbálgatja a cipőt, fürdőhelyen mezítláb mászkál.
Attól hogy nylonharisnyával hordjuk a lábbelit, nem lesz gombás.
Szinte gondoltam hogy Zoliman is szinrelép, de ennek a kérdésnek a megválaszolását inkább nőktől várnám, csakhát ha frappáns egy kérdés , mondjuk úgy hogy telibetalál akkor nagy szokott lenni a hallgatás.
Mint a példa is mutatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!