Lányok! Ti jobban értitek a divatot. Piros nadrág mihez megy? A többi lent.
Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy piros halásznadrágot. Nem rikító, matt. Nincs szívem kidobni vagy elajándékozni. Szerintetek mivel tudnám felvenni? Tudnátok tanácsot adni, hogy pontosan mi az, amihez passzol egyáltalán? Ja, a lényeg: 23F
Előre is köszi!
2013. júl. 6. 09:38
1/8 anonim válasza:
A piroshoz sok szín illik, de ha nem akarsz annyira feltűnőt, szerintem egy fekete, vagy fehér póló jól tud állni hozzá. Fazonból viszont bármelyiket felveheted. Nézd meg Louis Tomlinson kicsit régebbi stílusát...ő is sokszor hordott piros nadrágot.:) Remélem tudtam kicsit segíteni.
3/8 anonim válasza:
fekete, fehér, szürke színű felsők, színeset nem ajánlanék
esetleg még sötét barna
4/8 A kérdező kommentje:
Atléták mennek hozzá? Van fekete, fehér, kék.
2013. júl. 6. 12:28
6/8 anonim válasza:
Fehér atlétát, esetleg rá egy világoskék inget :))
7/8 anonim válasza:
piros-fehér csíkos trikó
fehér póló amin piros minta van
nekem nagyon tetszik mikor a felsőben megjelenik az alsó ruhadarab színe vagy fordítva.
8/8 anonim válasza:
kéket, lilát, sárgát, rózsaszínt, zöldet ne vegyél fel mert azok a színek nem illenek össze.
Lehet atléta és póló is fehér, fekete, szürke. barna színben.
Ha esetleg inget veszel fel hozzá akkor lehet fekete vagy fehér amin piros csíkok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!