Ez így nagyon ciki?
Kicsit meghíztam és a nadrág összenyomja egy picit a combom. Holnap megyek nyaralni és most találtam meg ezt a nadrágot. Inkább hanyagoljam, vagy ez még elnézhető.
Én magamon nem szeretem ha összenyomja a combom, mert számomra kényelmetlen.Meg kicsit zavar is.
Egyébként meg szerintem elnézhető, én biztos nem szólnák érte senkit meg.
A másik pedig , hogy nem hinném , hogy csakis a te lábadat figyelnék , általában mindenki magával van elfoglalva. :D
Remélem segítettem! :)
Igen, köszönöm, nagyon is segítettél.
Nekem nem kényelmetlen, mert csak a bal lábamon nyomja el, mert azon felcsúszik. A képen direkt felhúztam, ennyire azért nem szokott szerencsére.
Nagyon köszönöm a megnyugtatásokat! :)
Nem rezeg szerencsére. Amúgy meg szerintem jól nézek ki (nem beképzelt vagyok, csak meg vagyok magammal elégedve) Kicsi pocakom van, meg kicsit vastagak a combjaim. De szerintem pont annyira, hogy a lehet mit fogni kategóriába tartozom.
(a képen sokkal nagyobbnak látszik a combom, mert behajlítottam a lábam is, ahogy fényképeztem.)
Nővérem mondta, hogy ne vegyem fel, mert gusztustalan. De akkor megnyugpdtam, hogy csak megsütötte a nap a fejét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!