Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is ciki a 13-16...

Szerintetek is ciki a 13-16 éveseken a Jack Daniel's es felső?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem... miért lenne az?
2013. jún. 26. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen szerintem eléggé.
2013. jún. 26. 11:30
 3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem! Nekem nagyon tetszenek a Jack-es felsők:)
2013. jún. 26. 12:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak nem értem azt, hogy egy 13 éves lány mit szeret a Jack Daniel's-en? :) Almalét kéne innia, nem bourbont :))))
2013. jún. 26. 12:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem eléggé gáz, tesómnak is van, életében nem ivott JD-t, sőt a piát se szereti, és ő már 19 éves, mégis ennyi esze van.
2013. jún. 26. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:
nem gáz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ivott már. ez most elég nagy divat, attól megveheti és lehet menő a baráti körében. ő dolga
2013. jún. 26. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Egy barátnőmnek volt ilyen pólója, úgy 3 éve szerezte és jó drágán. Most meg az összes kínai fillérekért vágja a kislányokhoz. Elég rosszul érinti. :D

Szerintem mindenhogy elég ciki amúgy. Még egy fekete póló egy rockerlányon oké. De ezek a szaggatott rózsaszín meg babakék verziók a liba stílusú 13 éveseken... Akik még messze állnak attól, hogy bemehessenek egy boltba és vehessenek JD-t :D Nagyon szánalmas. Főleg, hogy megyek az utcán és minden második szembejövő csajon ilyen van, pfff. Mondjuk a tömegdolgokat mindig is utáltam, de ez már tényleg a nagyon nevetséges kategória.

De hordják, ha ettől menőnek hiszik magukat és nem zavarja őket, hogy pont olyanok, mint a többi 11 a tucatból... én ugyan nem bosszantom magam ilyeneken, csak jót röhögök. :D

23/n

2013. jún. 26. 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem van fehér alapon fekete, bár már elmúltam ennyi idős:D De nem tagadom le, szeretem a JD-t is, meg még egy-két fajta piát. :D Persze nem állandóan vedelve, max szülinapomon meg szilveszterkor, de akkor is..:D De pinket meg egyéb fura színűeket én se vennék meg:)
2013. jún. 26. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem bárkin ciki az ilyen felső! nagyon gagyinak tartom...
2013. jún. 26. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem van fekete, nagyon tetszik és van olyan nadrágom/szoknyám és cipőm, amihez jól áll. Én még nem láttam senkit ilyenben itt Pécsett. 19/N
2013. júl. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!