Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deszkások ti is kiakadtok...

Deszkások ti is kiakadtok mikor egy random emberen Vans/Thasher egyéb deszkás cuccokat láttok?

Figyelt kérdés

Random ember alatt azokat az embereket értem akiknek köze nincs a deszkázáshoz. Csak azért kérdem mert a környéken egyre több a Vans csukában/hátizsákkal járkáló ember, és nem értem hogy a Vansen mi lett ekkora divat? Szerintem olyan szánalmas hogy ebből is divatot csinálnak... A Thrasher tette az i-re a pontot. Mikor közöltem az évfolyamtársammal hogy veszek magamnak Thrasher pólót és pulóvert, ő is közölte, hogy ő már rendelt magának egyet, én meg néztem egy nagyot és olyan szinten kiakadtam hogy az nem igaz. Kérdeztem tőle, hogy hát minek neki ha nem is deszkázik, erre természetesen megkaptam, hogy: leszarja, mert akkor is menő.

A Vans meg még elmegy, de a Thrasher kifejezetten gördeszkásoknak kitalált márka, erre már ebből is divatot csinálnak? Szánalom... Deszkás/L

2017. szept. 12. 21:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Olvastasd el a barátaiddal, haverokkal a kérdést és a válaszaid, ők majd elmagyarázzák mitől hiszti ez.
2017. szept. 26. 07:37
 32/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó előttinek és a többi normális válasszolónak:D utolsó, nem ez volt a kérdés. Te meg azt olvasd el még 1x. Nos utolsó előttivel egyet értek valamilyen szinten.. Mindenki azt hordd amit akar, és senki nem kötelezhet rá senkit ki mit vegyen fel, de most mégis. Ha én a mondjuk a metált szeretem, és felveszek egy Justin Bieberes pólót, akit utálok, akkor nem néznének hülyének?.. Valószínű de.. Meghagyom a justin fanoknak.. Ez van a márkával is. De m1 mert sajnos nem lehet ezellen semmit tenni, akkor is meg fogják venni, mert "trendi". És ez benne at idegesítő, hogy mindeből dizájnt csinálnak, tök mind1 mi az.. Persze, ezt azoknak lehet magyarázni, akik szeretik a trendet, szerintem a válasszolóim 99,99%-a idetartozik, viszont aki meg szeretne egyénibben öltözni, az meg nem tud, mert mire megvenné a cuccot, megint mindenkin lesz... Mondhatjátok hogy ez csak egy tinédzserkori általánosság hogy mindenki szeretne kitűnni meg egyéni lenni, de aki meg valóban az szeretne lenni az meg nem tud.. Megyek az utcán és mindegyik ember ugyan úgy néz ki.. Én meg ebbe nem akarom besorolni magam. Nos nagyjából ez idegesít engem..
2017. szept. 26. 19:31
 33/40 A kérdező kommentje:
Megint mindenki az* lesz
2017. szept. 26. 19:32
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te szegény, dizájnt csinálnak mindenből, borzasztó hogy nem csak alap darabokat kapnak. Megyek is sírni a sarokba hogy a ruhámba nem nekem kell egyesével beleverni a szegecseket, hát milyen világot élünk.

Figyi, nézd a cég szemével. Van egy márkád, és elkezdik valamiért egyre többen venni, változtatsz a designon hogy az egyik legnépszerűbb márkává nődd ki magad és fürödhetsz a pénzben a new yorki luxuslakásodban vagy maradsz huszadrangó noname rétegmárka és reménykedsz hogy nyugdíjig nem csődöl be az egész?

2017. szept. 27. 19:36
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Mit írtam neked kérdező? Ha egyéni cuccokat akarsz akkor ne tömeg gyártott cuccokat vegyél,hanem iparművész által készitettet. De hát én vagyok a szemét mert azt merem mondani hogy hisztizel.
2017. szept. 27. 19:59
 36/40 anonim válasza:
100%

Csak a kérdést olvastam el az előző válaszokat nem.

Megértelek. Én ugyanígy vagyok csak a zenével. Pl. Látok valakin egy Skilletes/ pantera/ arctic monkeys póló odamegyek barátkozni mert hát gondolom ő is szereti aztán azt se tudja mirol van szó.

2017. okt. 8. 15:05
 37/40 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom az egyutterzesedxd hat nekem az a velemenyem, akar gyerekes akar nem, hogy csak egy "dizajnt" majmolo segg_fej aki olyat vesz fel amirol halvany lila fogalma sincs hogy mi az. Foleg hogx a Thrasher mem divat. Divat az Adidas, mert az nem valamihez kotott marka. A Thrasher igen. En se veszek fel egy Cameron Dallasos polot ha az a velemenyem rola hogy ugy nez ki mint egy b_zi es utalom. Aki szereti ne vegye magara ez csak egy pelda volt. Ha mar valaki felvesz valamit akkor legalabb tudja hogy mit vesz fel.. Es tessek csak johetnek a fikazo hozzaszolasokxd
2017. okt. 8. 21:26
 38/40 anonim ***** válasza:
76%

#36 na igen a bandás póló dolgot mondjuk utálom, anno megtetszett egy Korn póló szóval elhatároztam hogyha végighallgattam a zenéiket megvehetem de nem jött be szóval inkább hagytam.

Egyik osztálytársam a guns and roses-al járt így bár az ő logójuk még összekeverhető egy random pólódesignnal szóval megbocsájtható.

2017. okt. 9. 20:57
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél gyerekes. Manapság minden már benne van az utcai divatban. A rockerek bordzsekije, a sporotolok tornacipoje stb.

Gondolom jó fazonú vagány márka (nem ismerem) és a hétköznapi sportos viselethez passzol így hát hordják

A márkát aligha zavarja h elterjedt, hiszen ebből van bevétel.

Aki divatból hordja, azt se zavarja, hogy nem konkrétan neki készült.

Csak téged zavar de miért?

"Anemszeretemhaszembejonvelemaruham" hulyeseghez annyit, hogy ha szembe jön velem a ruhám, az azt jelenti, hogy jól választottam, másoknak is tetszik.

Így is fel lehet fogni....

2017. okt. 17. 07:54
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd el te a márkát, kérdező!
2017. okt. 17. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!