Deszkások ti is kiakadtok mikor egy random emberen Vans/Thasher egyéb deszkás cuccokat láttok?
Random ember alatt azokat az embereket értem akiknek köze nincs a deszkázáshoz. Csak azért kérdem mert a környéken egyre több a Vans csukában/hátizsákkal járkáló ember, és nem értem hogy a Vansen mi lett ekkora divat? Szerintem olyan szánalmas hogy ebből is divatot csinálnak... A Thrasher tette az i-re a pontot. Mikor közöltem az évfolyamtársammal hogy veszek magamnak Thrasher pólót és pulóvert, ő is közölte, hogy ő már rendelt magának egyet, én meg néztem egy nagyot és olyan szinten kiakadtam hogy az nem igaz. Kérdeztem tőle, hogy hát minek neki ha nem is deszkázik, erre természetesen megkaptam, hogy: leszarja, mert akkor is menő.
A Vans meg még elmegy, de a Thrasher kifejezetten gördeszkásoknak kitalált márka, erre már ebből is divatot csinálnak? Szánalom... Deszkás/L
"a Thrasher mar egy rohadt regi marka" nem is azt írták, hogy új, hanem, hogy még csak most kezdi kinőni magát. a kalocsai motívumok is naaagyon régiek, ettől még nem azt jelenti, hogy mindenki ismeri
"A vans mar reg kiment a deszkas divatbol?" megint csak félreértelmezted, mert a válaszoló - hogy más szavakkal fogalmazzak, hogy megértsd - azt mondta, hogy már rég nem csak a deszkások "márkája".
"hogy nem olyan a felepitese mint mas ciponek" a te elméleted szerint akkor, nem szabadna deszkás cipőben utcára menni, mert nem arra tervezték felépítésileg. haha, ez max csak akkor igaz, ha szegecses futó cipőről/focicipőről beszélsz
Hiába vársz itt együttérző deszkás válaszokat, a kérdést feltetted, bárki válaszolhat, ha nem tetszik, töröld a kérdést...
Ezt a trasher pulóvert miért csak deszkások hordhatják? Mi van benne ami miatt egy nemdeszkásnak ez nem való? Komolyan kérdezem.
Mert egy rávasalt matricától nem hiszem h válzozik a pulcsi funkciója.
kamaszkoromban én is úgy gondoltam, hogy ne hordjon pink floydos pólót, aki nem mélyérzésű - nem mintha ezt kedvem lett volna akkoriban fórumon megvitatni. ehhez képest én is hordtam füves pólót, pedig nem füveztem, és metálos pólót, amit nem hallgattam. ajándék volt mindkettő, szerettem őket viselni.
ha pedig a deszkásidentitásodat félted, inkább a technikádon dolgozz. amíg úgy érzed, hogy kiemelkedően ugrálsz, addig mindegy, ki mit hord.
kis kiegészítés, hogy túl sok tini van, aki minden drága szart megkap, amit akar. utána meg úgy érzi, az már az övé. ha nagyon elhivatott vagy, esetleg ajánlkozz náluk PR-osnak vagy hasonlónak.
figyelmedbe ajánlom, hogy könyvek is készültek a márkahűségről - hogy az emberek milyen birkák lesznek, ha meghallják, hogy adidasz.
egy eszméért kiállni szép dolog, viszont egy márka nem eszme. amögé csak el lehet bújni, ha szükséged van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!