Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deszkások ti is kiakadtok...

Deszkások ti is kiakadtok mikor egy random emberen Vans/Thasher egyéb deszkás cuccokat láttok?

Figyelt kérdés

Random ember alatt azokat az embereket értem akiknek köze nincs a deszkázáshoz. Csak azért kérdem mert a környéken egyre több a Vans csukában/hátizsákkal járkáló ember, és nem értem hogy a Vansen mi lett ekkora divat? Szerintem olyan szánalmas hogy ebből is divatot csinálnak... A Thrasher tette az i-re a pontot. Mikor közöltem az évfolyamtársammal hogy veszek magamnak Thrasher pólót és pulóvert, ő is közölte, hogy ő már rendelt magának egyet, én meg néztem egy nagyot és olyan szinten kiakadtam hogy az nem igaz. Kérdeztem tőle, hogy hát minek neki ha nem is deszkázik, erre természetesen megkaptam, hogy: leszarja, mert akkor is menő.

A Vans meg még elmegy, de a Thrasher kifejezetten gördeszkásoknak kitalált márka, erre már ebből is divatot csinálnak? Szánalom... Deszkás/L

2017. szept. 12. 21:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki olyan ruhát vesz amilyet akar. Inkább az a ciki, ha valaki ilyen gyökér mint a kérdező! :)
2017. szept. 14. 13:45
 22/40 A kérdező kommentje:
Nem akarok serto lenni, de inkabb te vagy a gyoker kedves utolso, ha ilyeneket feltetelezel rolam, csak mert elolvastal tolem egy kerdest:-DDD Aki pedig aztmondja, hogy csak most kezd elterjedni, az h_ulyeseget mondd, a Thrasher mar egy rohadt regi marka. Masodszor meg rohadtul nem magam miatt feltem a markat, egyszeruen felelmetes hogy minden tomeg lesz.. Nem latom ertelmet hogy olyan cuccot vegyek ami nem nekem lett tervezve, meg azt se tudom mi az. A vans mar reg kiment a deszkas divatbol? A deszkas cipo, az orokre deszkas marad. Nem attol lesz valami deszkas marka, mert ramondjak hogy deszkas, hanem attol, hogy nem olyan a felepitese mint mas ciponek... De gratulalok annak az okosnak aki ezt irta. A deszkas cipot arra talaltak ki hogy jobban tapadjon a deszkahoz, meg egyebb elonyei vannak, amit rendesen meg is kell fizetni, erre mit csinal a sok h_lye? Szepen szolva... Megveszi mert ez jujj de trendi meg jujj de mencikehh, aztan igazabol semmi ertelme nem volt, mert nem tudja kihasznalni az elonyoket amiert olyan draga. Alapbol nem a deszkas cipokrol volt szo, hanem a Thrasher markarol.. Az is gondolom igy meg ugy menci mikor meglatod, aztan azt se tudod mit rejt a marka. Foleg ha meg ala van irva hogy SKATEBOARD MAGAZINE. Eleg vicces egy ilyen ember mit ne mondjak:D egyebkent kedves emberek figyelmet harmadjara is felhivom hogy A KERDES DESZKASOKHOZ SZOL.
2017. szept. 14. 16:41
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"a Thrasher mar egy rohadt regi marka" nem is azt írták, hogy új, hanem, hogy még csak most kezdi kinőni magát. a kalocsai motívumok is naaagyon régiek, ettől még nem azt jelenti, hogy mindenki ismeri

"A vans mar reg kiment a deszkas divatbol?" megint csak félreértelmezted, mert a válaszoló - hogy más szavakkal fogalmazzak, hogy megértsd - azt mondta, hogy már rég nem csak a deszkások "márkája".

"hogy nem olyan a felepitese mint mas ciponek" a te elméleted szerint akkor, nem szabadna deszkás cipőben utcára menni, mert nem arra tervezték felépítésileg. haha, ez max csak akkor igaz, ha szegecses futó cipőről/focicipőről beszélsz

Hiába vársz itt együttérző deszkás válaszokat, a kérdést feltetted, bárki válaszolhat, ha nem tetszik, töröld a kérdést...

2017. szept. 14. 17:49
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a trasher pulóvert miért csak deszkások hordhatják? Mi van benne ami miatt egy nemdeszkásnak ez nem való? Komolyan kérdezem.

Mert egy rávasalt matricától nem hiszem h válzozik a pulcsi funkciója.

2017. szept. 14. 19:01
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem kell ki akadni nem csak deszkazni lehet azokban a cipőkben ugy ahogy a Jordanben sem csak kosarazni lehet
2017. szept. 14. 19:28
 26/40 anonim ***** válasza:

kamaszkoromban én is úgy gondoltam, hogy ne hordjon pink floydos pólót, aki nem mélyérzésű - nem mintha ezt kedvem lett volna akkoriban fórumon megvitatni. ehhez képest én is hordtam füves pólót, pedig nem füveztem, és metálos pólót, amit nem hallgattam. ajándék volt mindkettő, szerettem őket viselni.

ha pedig a deszkásidentitásodat félted, inkább a technikádon dolgozz. amíg úgy érzed, hogy kiemelkedően ugrálsz, addig mindegy, ki mit hord.

kis kiegészítés, hogy túl sok tini van, aki minden drága szart megkap, amit akar. utána meg úgy érzi, az már az övé. ha nagyon elhivatott vagy, esetleg ajánlkozz náluk PR-osnak vagy hasonlónak.

figyelmedbe ajánlom, hogy könyvek is készültek a márkahűségről - hogy az emberek milyen birkák lesznek, ha meghallják, hogy adidasz.

egy eszméért kiállni szép dolog, viszont egy márka nem eszme. amögé csak el lehet bújni, ha szükséged van rá.

2017. szept. 14. 19:55
 27/40 anonim ***** válasza:
80%
Leirtam kérdező hogy mi az előnye a deszkás cipőnek, es nem az hogy drága meg ettől én majd mekkora menő leszek, ugyanis nincs szükségem ilyenekre, meg tudod 30 felett már nem a gönceire veri magát az ember. Szóval nőj fel! Meg aztán hagy én döntsem el mit veszek a pénzemen, és mi drága és mi nem, és ne te döntsd el hogy éljek, öltözzek. Köszi! Le lehet állni a hisztivel.
2017. szept. 14. 23:05
 28/40 A kérdező kommentje:
Mi az hogy le lehet allni a hisztivel? Moderald mar magad koszi. Egyaltalan nem hisztizek csak kiirtam egy kerdest. Es mivel az en kerdesem ezert addig "hisztizek" meg annyi valaszt adok amennyit csak akarok. Es koszonom a NORMALIS emberek valasszat, akik letudnak irni par sort anelkul hogy provokalnak magukat.
2017. szept. 15. 06:49
 29/40 A kérdező kommentje:
Felolem johet akarmilyen valassz, en elolvasom mindenki velemenyet, es ha valami nem tetszik, mert olyan stilusban irja azt magasrol lecsokizom, tehat azzal, hogy elkezditek mondani, hogy igy meg ugy gyoker vagyok mert elmertem mondani a sajat szemszogomet, NEM ERTEK EL SEMMIT. Hanem automatikusan le lesztek pontozva;) aki tud meg moderalt valaszt irni, az meg irhat.
2017. szept. 15. 06:55
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén engem annyira nem érdekel ki miben van. Évek óta deszkázom de még egy darab Vans vagy Thrasher cuccom se volt. Tökéletesen megvoltam nélküle, akár bakancsban vagy papucsban is deszkáztam. Ez nem a ruháról vagya márkáról szól, ganem magáról a sportról. Nem értem min vagy fennakadva. Mindenki hordjon olyan márkát amit csak akar. A nagy ruhaüzletekben (H&M Bershka Tally Weijl) is árulnak bandás pólókat, sokan megveszik.
2017. szept. 25. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!