Ti, hogy szoktatok felöltözni ilyen hidegben Mint eggel is 15 fok volt?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 18:28
11/24 A kérdező kommentje:
Bocs #4 et akkartam
2017. szept. 5. 20:05
12/24 anonim válasza:
Rajtam ma farmer volt és egy laza de melegebb pulcsi.
Melegem is volt benne igaz én dél magassagaban mozdultam ki.
13/24 A kérdező kommentje:
De reggel is hamar kell menni és legszivesebben télikabátot vennék mert 10 fok ha van a hegyek között még ködis van de legalább már nincs döglesző42 fok
2017. szept. 5. 20:11
14/24 anonim válasza:
Hát igen, habár ez az idő egy kicsit hideg reggel, de amúgy meg tökéletes.
Sokkal élhetőbb és egészségesebb mint a 42 fok :D
15/24 anonim válasza:
Hát te nagyon nem bírhatod a hideget :/ én volt hogy 5 fokban futottam rövidújjúban és csak az elején volt rossz, aztán bemelegedtem és nem is éreztem a hideget egy 10 15 perc után.
De ha nem is futok 15 fokban is még kimegyek rövidújjúban vagy egy vékony hosszú ujjúban ha reggel van ennyi mert akkor tudom hogy később úgy is melegebb lesz.
16/24 anonim válasza:
Hosszú nadrág, balerina cipő, rövid ujjú felső - napközben. Reggel kiegészül egy középvastag kardigánnal.
17/24 Metionin válasza:
Farmer, tornacsuka, póló, reggel plusz egy farmerdzseki.
18/24 anonim válasza:
Nálunk is volt 8 meg 9 fok. Én bizony tegnap meg ma [link] mentem 6.20-kor. Kedves kérdező Te is inkább öltözz fel.
20/24 A kérdező kommentje:
#19 jól néz ki a hol vetted?
2017. szept. 6. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!