Maxiruha évnyitóra jó lesz ma? 12l
Sötétkék szoknya, fehér blúz legyen rajtad.
A maxiruha különben is meleg lesz, de ne is különcködj!
Sztem se érdemes különcködni.
Sima fekete szoknya és fehér blúz. Úgy tudom ez az előírás.
Tegnap láttam egy lányt évnyitóra menni olyan asszimetrikus ruhában ami felül fehér volt alul meg fekete.
Arra gondoltam hogy biztos nem bírja ki hogy ne feltűnősködjön és akár egy napra is, de belesimuljon a tömegbe.
Sokszor arról is szó van hogy a szülő és a gyerek az utolsó pillanatban konstatalja hogy a pár hónapja még jó ruha kicsi lett. És talán nincs idő arra hogy 3 boltot korbejarjanak.
Az én 4.es lányom egyberuhaban ment de nem azért mert nincs más hanem így akarta. Fehér a felső része az alja csipke fekete és van a derekán kötő. Olyan mint ha 2 részes lenne de egy.
Mivel rendszeresen azt látom h a diákok kb fele farmerben, bermudaban de melegítős gyereket is láttam már, így szerintem semmi gond azzal ha valaki nem a szabályok szerint de azért ízlésesen öltözik fel. Egy maxiruha lehet nagyon csinos és elegáns ha nem strandpapuccsal veszik fel....szóval vedd fel bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!