Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel penteken?

Mit vegyek fel penteken?

Figyelt kérdés
Most megyek kilencedikbe, es most talalkozom eloszor az uj osztalytarsaimmal. Rendeszetibe megyek. 165 cm vagyok zold szem,barna hatkozepig ero hajam van. 50 kg vagyok. Szerintetek mit vegyek fel h jo benyomast keltsek, es mit csinaljak a hajammal? Mennyi az s smink ami meg belefer es nem nem ki tul k*****san? 15/l

2017. aug. 30. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Privátba leírod?
2017. aug. 30. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat az OFF-ért, de 165 cm-rel felvettek rendészetire? Vagy középsuliban még mindegy, csak főiskolán számít a magasság?
2017. aug. 30. 21:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Meg csak 15 eves vagyok, ugyh valszeg meg fogok noni. A lanyoknal csak annyit tudok h itt 160 cm folott vesznek fel egyetemen meg 170 folott. A szuleim is magasak ugyh en sztem a 170et boven elerem majd.

2017. aug. 30. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:

2. valaszolo, amit belinkeltél.. Full face of makeup.

Korrektor, púder, szemöldökpor, szempillaspirál, halvány rúzs elég szerintem. (most az én sminkelésemből indultam ki)

2017. aug. 30. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja értem, köszi a választ! Anno gimis koromban mindig arról álmodoztam, hogy a rendészeti főiskolára fogok menni, de sajnos nem nőttem meg, 165 cm voltam és vagyok,így le kellett tennem róla. És most hirtelen azt hittem, hogy lejjebb vitték a határt, de akkor nem. Jó neked, és te biztos fogsz még nőni, ha a szüleid is magasak :) Sok sikert!
2017. aug. 30. 22:14
 16/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen

2017. aug. 30. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne akarjál jó benyomást kelteni, csak legyél olyan, amilyen egyébként is vagy. Az fogja a legjobb benyomást kelteni!
2017. aug. 31. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!