Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel penteken?

Mit vegyek fel penteken?

Figyelt kérdés
Most megyek kilencedikbe, es most talalkozom eloszor az uj osztalytarsaimmal. Rendeszetibe megyek. 165 cm vagyok zold szem,barna hatkozepig ero hajam van. 50 kg vagyok. Szerintetek mit vegyek fel h jo benyomast keltsek, es mit csinaljak a hajammal? Mennyi az s smink ami meg belefer es nem nem ki tul k*****san? 15/l

2017. aug. 30. 20:41
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz evnyito, ugyh suliba menos ruhara gondoltam.
2017. aug. 30. 20:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem kell ünneplőben lennetek; matrózblúz szoknyával?

Ha nem, akkor vegyél bármit fel, csak azért ne legyen ki a fél segged meg a melleid, mert a tanároknak elég "jó" benyomása lesz rólad.

Sminkből meg szerintem valami ilyesmi, visszafogott: [link]

2017. aug. 30. 20:46
 3/17 A kérdező kommentje:

Ense olyanra gondoltam amibol kivan mindenem. A matrozbluz jo otlet csak nekem nincs es mar nincs idok venni, aszoknyat neg azert nem tartom jonak mwrt fiuiskola es a draga osztalytarsaim ilyenkor 'veletlenul' pont beleakadna a kezuk a szoknyamba es ott vege a ne legyen ki mindenemnek. Nem talalkoztam meg veluk de az osztalycsoportba mar bejelentettek, es nem merek kiprobalni h meg is mernek e tenni :D

2017. aug. 30. 20:50
 4/17 anonim ***** válasza:

Azt szabad tudni melyik suliba mész rendészetire?

Amúgy akármilyen ruhát felvehetsz

2017. aug. 30. 20:51
 5/17 A kérdező kommentje:

Ha nem gond nem szeretnem ide leirni

2017. aug. 30. 20:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Fekete hosszú gatya akkor fehér pólóval, csak meg ne sülj :D
2017. aug. 30. 20:54
 7/17 A kérdező kommentje:

De az meg olyan unneplos,nekem holnao lesz az evnyito ugyh penteken nem abba kell menni

2017. aug. 30. 20:56
 8/17 anonim ***** válasza:
Semmi extra ne spilázd túl. OLyan ruhát vegyél fel amit általában hordasz és jól érezd benne magad. Én biztosan egy magasderekú farmert és egy inget vennék fel, sminknek szemceruza és matt rúzs, a hajamat pedig a fejtetőmnél lófarokba fognám.
2017. aug. 30. 20:58
 9/17 anonim ***** válasza:
JAAA, bocsi. Azt hittem pénteken lesz az évnyitó. Szerintem ne izgulj, vegyél fel amit átlagban szoktál és kész
2017. aug. 30. 20:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Koszonom,lehet h az lesz

2017. aug. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!