Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ilyen a Calvin Klein...

Tényleg ilyen a Calvin Klein márka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdést csak kíváncsiságból írom ki:) Szóval vannak ugye a Calvin Klein fehérneműk, akár férfi vagy nőiről beszélünk. Valamelyik nap a hivatalos külföldi webshopba nézegettem ezeket, és egyszer csak azt vettem észre, hogy ezek borzalmasan vannak megvarrva. Vagy ezek nem is eredetiek?:oo Mert ha tényleg ennyire igénytelenül vannak megvarrva akkor hatalmas csalódás számomra:( Csatolok pár képet és esetleg ha valaki megtudja nekem mondani, hogy most ez komolyan ilyen azt nagyon megköszönném:*

Nem vagyok nagy márka fan nincs is ilyen ruha darabom...csak azért ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy mennyit kidob erre ;)

[link]

[link]

Nem leszólni szeretném a márkát ( nem is mindegyik ilyen)

2017. aug. 27. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen az igenytelen?
2017. aug. 27. 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hátul a varrásra gondolok.
2017. aug. 27. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem. Semmi baj nincs vele. Nekem ettol a markatol egy cuccom se, szoval nem vedeni akarom, de tenyleg nem latok semmit.

Ha ennyi bajod van vele, minek foglalkozol vele? Nem kell megvenni es kesz.

2017. aug. 27. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Jojoo igazad van:D csak kíváncsi voltam, hogy mások hogy látják, vagy esetleg van e személyes tapasztalat:)
2017. aug. 27. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Lassan 3éve csak ezt a márkát használom fehérneműben,nem értem miért lenne igénytelenül megvarva?!
2017. aug. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!