Sajnos nem tudok választani az adidass superstart, vagy vans cipőt válasszam! Tapasztalatotok szerint mejik a jobb cipő? Valaszokat megkoszonom! 17/l
Azt nem írtad, melyik Vans.
De én a Superstart nem választanám, lerágotg csont.
Mind2 tömeg cipő de mind1
Nekem superstar jobban bejon jobb a tartása és már írták is hogy az nem ázik át sokkal jobb🖒 superstart vegyél
Szia!
Szerintem ne így állj hozzá ehhez a kérdéshez, mert nem azon múlik egy cipő minősége, hogy kik hordják. Nincs olyan hogy lerágott csont, meg olyan sincs, hogy már nem divat. Az Adidas a Superstar modellt már 1969 óta gyártja és azért ha valami ennyi éven keresztül gyártásban marad, akkor ott van valami. Jelen esetben egy igencsak jó minőségű termékről beszélünk, és ezt csak megerősíteni tudom. A Nike - Converse - Puma modellek, amik kb. ugyan ez az árkategória, fél év alatt már szétmennek az én brutális patáimon, a Superstar 3 évig bírta. És bírja, mert most is ezt hordom a leggyakrabban.
A stílusa elég jól megy a hétköznapitól a sportoson át, akár az elegánsig. Egy méretes "Vans" felirattal a lábadon már nincs ekkora mozgástered ruházkodás terén. Az, hogy melyik szubkultúra sajátít ki éppen egy márkát, vagy egy típust, az ne befolyásolja a te ízlésedet. A Superstar modellekből ráadásul rengeteg variáció van. De a lényeg úgyis ugyan az: válaszd azt, amelyik jobban illik hozzád. Nekem pl. semmi közöm egyik zenei vagy egyéb popkulturális szekcióhoz sem, sima tanár vagyok egy iskolában, mégsem szúrja senkinek sem a szemét a fehér Superstar fekete csíkokkal. Szóval te tedd a cipőt sajátoddá, ne fordítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!