Ti mennyit fizetnétek egy replika (jobb minőségű) adidas superstar hologram cipőért?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 21:52
1/5 anonim válasza:
Egy fillért sem. Ha ingyen adnának egy eredetit, az is egyenesen a kukába menne.
2/5 anonim válasza:
Én pont ugyanannyit, mint az első válaszoló.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem kellene olyan cipő. Egyszerűen undorító az egész ahogyan kinéz más színben is.
F
4/5 anonim válasza:
Annyira bírom ezeket a sz.arrágókat, hogy ingyen se kéne meg ahjj röhejesek vagytok. Valaki odaadna egy 30 ezres cipőt biztos kukába dobnátok. Ahaaa. Egyébként hamisítványért semmit, ha fake cuccod van te is csak egy fake ember vagy.
5/5 anonim válasza:
Pedig nekem tényleg nem kéne ingyen. A kukába azért sajnálnám dobni, azzal meg idő megy el, hogy lepasszoljam valakinek. Emberek közé biztosan nem mennék benne, mert csúnyának tartom. Még ha jól is nézne ki, akkor sem járnék olyan cipőben, ami percenként szembejön az utcán és a tinik között státuszszimbólum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!