IzomagyuAllat kérdése:
Converse eredeti vagy replika? A hirdetesben eredetinek van feltüntetve, de sztem replika. www.jofogas.hu/vi/50589091. html Vélemény?
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 00:51
1/6 anonim válasza:
Árát tekintve szerintem ez nem eredeti. Így kép alapján nem tudom megmondani
2/6 anonim válasza:
Ez nem eredeti. Az árán is látszik és a talpán nincs rajta a Converse felirat sem.
4/6 anonim válasza:
Azt is tegyük hozzá, hogy a replika, és az olcsó hamisítványok között is van különbség.
5/6 anonim válasza:
Biztos, hogy hamisítvány.
Elképzelhetőnek tartod, hogy minden méretben legyen valakinek több pár cipője 7500 Ft-ért amikor egy ilyen cipő 20-22 ezer környékén mozog? :)
6/6 anonim válasza:
Látszik a talpán meg a címkéjén, hogy hamisítvány. Én úgy vagyok vele, hogy aki nem teszi fel a cipő nyelvéről (a cikkszámról) a fotót, az hamisítványt árul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!