Érdemes ehhez a blúzhoz felvenni övet?
Figyelt kérdés
Van egy blúzom, és tartozik hozzá egy széles fekete öv is. Érdemes felvenni hozzá, vagy maradhat simán a blúz?
2017. aug. 25. 08:23
1/8 anonim válasza:
Jaj sose ertettem ezeket az oves ingeket, csunya magaban is, nem hogy ovvel. :(
de ha muszaj lenne, ov nelkul hordanam es leszednem a bujtato fuleket.
2/8 anonim válasza:
Szerintem semmivel ne hordd ezt az inget. Nagyon gagyi és ronda.
3/8 anonim válasza:
Szerintem testszínű melltartóval kéne hordani, meg egy elegánsabb sötét farmerrel.
Én inkább öv nélkül hordanám egyébként.
4/8 anonim válasza:
Ne vegyél fel semmit hozzá az a 60-as években volt divat hogy megtörjék vele az egybefüggőséget.
5/8 anonim válasza:
Szerintem, hanyagold, ocsmányul áll rajtad!
7/8 anonim válasza:
Ha muszáj hordani, csakis öv nélkül. Övvel még bazáribbnak, olcsóbbnak, ízléstelenebbnek hat.
8/8 anonim válasza:
Ahogy előttm írták:
Ha MUSZÁJ ezt hordanod (bár ha van lehetőséged, vegyél egy szépet inkább), akkor testszínű melltartót vegyél fel, mert fehér felsőknél minden más átlátszik, illetve az övtől szabadulj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!