Esküvőre pánt nélküli melltartó vagy szilikonos melltartó?! Nem csúszik le?
Szombaton esküvőre megyek és a ruhámnak van egy vékony spagetti pántja.Eredetileg úgy volt hogy szilikon pánttal veszem fel,de felpróbáltam,de folyton "szétcsúszott" egymás mellett a két pánt és ez így szerintem gáz.Majd megpróbáltam levenni a lángot de úgy meg a hasamig lecsúszott kb. a melltartó, melltartót mindenféleképpen szeretnék alávenni.Ezek az öntapadós melltartók vagy a pánt nélküliek kibírnak csúszkálás nélkül egy lagzit? Attól félek hogy majd táncolás közben leesik rólam,nem akarom egész este húzogatni!Arra gondoltam hogy holnap majd veszek egy ilyet,de beválik/kibírja?
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm 17L
En minden nap pant nelkuli melltartot hordok, es sosem csuszik le. Biztos, hogy jo a merete?
A tapadossal meg az a tapasztalatom, hogy kb 5 perc utan lejon. En a kinaiban vettem ugyan, lehet h ez volt a problema.
Es ha megfogadsz egy tanacsot: a szilikonos pant iszonyatosan igenytelen, es nem nez ki jol, ne hordj ilyet.
Én szinte mindig pánt nélküli melltartót hordok.
Nem csúszik le. Körbe a melltartó peremén szilikoncsík van, oda tapad hozzád.
A szilikonos pánt nagyon gáz!!!!
Köszönöm szépen az ötleteiteket, válaszaitokat!
Kínaiban is lehet kapni pánt nélküli melltartót?Mert 2-3000-nél nem szeretnék többet rá költeni. Örülök hogy kaptam válaszokat,mert én eredetileg szilikonos melltartót akartam venni,de lemondtam róla :)
3000 környékén szerintem már találsz az Oyshoban, Womens' Secretben is.
Kérd az eladó segítségét a mérettel kapcsolatban és akkor tuti olyan lesz, ami megfelelő.
A felragaszthatósat (ami rád tapad és nincs semmi pántja) nem ajánlom, mert a legkisebb izzadás esetén is azonnal elenged.
Köszönöm az ötletet!
De sajnos itt nincsenek ilyen üzletek felénk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!