Szerintetek ez a pánt nélküli melltartó ér valamit?
Figyelt kérdés
Nincs sok esélyem boltokba rohangálni pánt nélküli melltartó után.
Hátrésze az lehetne, mert azt a ruha takarná, de ha nincs, mégjobb. Ilyet találtam a neten...
95 C-s mellem van. Nem baj, ha nem fogja annyira nagyon szépen tartani a melleimet, mert a ruha mellrésze lógós lesz úgyis. A lényeg, hogy legyen valami a melleimen, ami ott is marad, és nagyjából egybetartja.
Vélemények, tapasztalatok?
Ha ez nem jó, tudnátok másmilyet linkelni?
Köszönöm!
20/L
2017. júl. 9. 19:59
1/2 anonim válasza:
Én leszoktam izzadni :DDD Egy próbát azért megér.
2/2 anonim válasza:
Én is rendeltem már egyet és ki is próbáltam hát nem, tudom ki hogy van vele de én leizzadta. De ahogy látom az elozo válaszoló is.! Egy ideig jó volt utána már lejött rolam.! Ha nem vagy izzados akkor lehet hogy be fog válni.! De ha azt akarod hogy a bimbo ne látszódjon akkor van ilyen tapasz több felé virág, szív meg kör nekem az jobban bejött. Van egy ruhám amiben van kialakítva mell rész van benne egy drót ami tart és ahhoz i tapaszt szoktam felrakgaz hogy ne nézzen ki hülyén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!