Aliexpressről harisnya?
Figyelt kérdés
Érdemes? Van jó minőségű? Rendelt már valaki onnan?2017. aug. 14. 20:29
1/6 anonim válasza:
Miért akarsz onnan rendelni, valami nagyon különleges darabot tálaltál ami itthon nincs? Egyébként vannak márkák amikről lehet tudni hogy jó minőségű. Esetleg be tudnád linkelni melyikre gondolsz?
2/6 anonim válasza:
Szerintem az alis harisnyák inkább egyszer kétszer használatos darabok, ugyanakkor nagyon kedvező az áruk. Ezt figyelembe véve én rendelnék, szerintem megéri
3/6 anonim válasza:
Tartósságra sima, fekete harisnyákat az Aldiban érdemes venni, de pl. neccet csak Aliról rendelek. 1 dollár, és mikor divatban volt, itthon 2000 forintot is elkértek egy párért.
4/6 anonim válasza:
Utolsó: ez így van. Botrány, hogy a calzedoniában 3200 forint egy neccharisnya, míg alin 300 ft. És ugyanaz az anyag, szóval minőségbeli eltérés sincs. De ugyanez vonatkozik még rengeteg cuccra.
5/6 anonim válasza:
Én azt szeretem az aliban, hogy jól kialakult termék értékelő rendszere van. Érdemes a "feedback" fülecske alatti kommenteket elolvasgatni egy-egy kiszemelt terméknél. Sok terméknél vannak fent vásárlók által készített képek is, szóval láthatod, hogy igazából egy átlagos nőn hogy néz ki az a bizonyos ruhadarab meg milyen az anyaga.
A harisnyáról meg annyit, hogy én simán rendelnék, mert nálam akármilyen harisnya 2-3 használatos, utána valahogy úgy is tönkreteszem vagy megunom. Ha te nem így vagy vele egy próbát akkor is megér, mert igazából nagyon olcsó. De azért mindenképp olvasd el alatta a kommenteket, engem jó párszor mentettek már meg a pénzkidobástól.
6/6 A kérdező kommentje:
Egy próbát valószinű megér. Valoban 1 dollár ami itthon 1500 lenne...
2017. aug. 16. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!