Gimnáziumba mit vegyek fel v nyakú, kötött pulóverekhez?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy jó lenne, ha minden nap inget húznék alá, lehet kicsit erőltetett hatást nyújtana.
(Sima egyszerű farmert és chino nadrágot hordok)
18/f
2017. aug. 13. 21:30
1/4 anonim válasza:
Sima póló , ami kellően v nyakú hogy ne lógjon ki. Inget tényleg ne vegyél pulcsi alá. Van egy 18 éves srác osztálytársam aki sokszor húzza ezt és borzalmasan áll neki , ráadásul azt hiszi ettől ő érettebb lesz és a tanárok majd jobban szeretik:DD
Főleg hogy futócipőt szokott mellé húzni.
2/4 A kérdező kommentje:
Pont az lenne a lényeg, hogy valami kilógjon. Vagy póló vagy ing, nem?
2017. aug. 15. 08:09
3/4 anonim válasza:
Szerintem simán húzhatsz alá inget. Több srácot is ismerek, akik így öltözködnek és hát nekem személy szerint ez a stílus az "upsz, lecsúszott a bugyim" kategória. :D
17/L
4/4 A kérdező kommentje:
Szóval nem túl erőltetett, ha sűrün veszek fel inget? :D Mindig van egy olyan érzésem, hogy sokan csak "álbölcsész" megjelenést szeretnének keltetni, pedig tudom, hogy valószínűleg nem így van, de más hogy gondolja? :)
2017. aug. 17. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!