Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kérjek anyukámtól...

Hogyan kérjek anyukámtól melltartót?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egyet csak nem tudom hogy hogy kéne neki mondanom. Ma voltam a kínaiba de nem tudtam vele beszélni mert siettünk. Szóval nem tudom hogy hogy mondjam ezt neki! (Mell alatti 70 cm, mellbőség 80 cm). Ötletek?

13/l

2017. aug. 10. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Igy: Anya kellene egy melltartó, vagy szeretnek egy melltartót!!

amugy is jön az iskola, tesióra, gondolom nem melltartó nelkül akarsz lenni.

2017. aug. 10. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
de ha vesztek probald fel. nehogy kicsi legyen.
2017. aug. 10. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis én már vettem magamnak egy 65 a-sat de az kicsi, szóval vettem két másikat de annak a hátulja az olyan mint egy sportmelltartó és kilátszik a pólókból és ezért akarok venni de anyukámmal akarom megvenni csak azt nem tudom hogy hoygan!😂😂💎🦄🦄
2017. aug. 10. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok köszi a válaszokat
2017. aug. 10. 22:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt egy picit későn küldtem csak mire leírtam addigra jöttek a válaszok!😉😉
2017. aug. 10. 22:35
 6/9 anonim válasza:
100%
Én azt javaslom hogyha mentek valahova boltba ahol van melltartó állj le nézegesd őket és mondd Anyudnak kellene neked tesiórára megmár amúgyis jólenne :)
2017. aug. 10. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:
9%
13 évesen menj el és vegyél egyet a tescoban!
2017. aug. 10. 23:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. aug. 11. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:

"Anya úgy érzem szükségem van egy melltartóra, segítessz választani?"

Nem értem ebben mi a nehéz és mit kell ennyit agyalni rajta... Eleinte én is anyummal vettem, segített eldönteni mi a jó méret. Egy jó tanács: ne kínaiból vegyél!

F&F, New yorker ezek is kínában készülnek, de 100x jobb minőségűek és kényelmesek mint a vacak kínai, és ez egy növésben lévő mellnek nagyon fontos. De ha megengedhetitek magatoknak, érdemesebb 1-2 db-ot inkább JPressből vagy ilyesmi drágább helyről megvenni. Nekem 2 évig bírta a JPresses melltartóm, semmi baja nincs még csak nem is bolyhos, szimplán kinőttem :D

2017. aug. 15. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!