Hány éves kortól " egészséges " melltartót hordani? Igaz az, hogy ha túl hamar kezdik el hordani, nem lesznek olyan szépek felnőttkorra?
ebben a kérdésben már senki sem tud dönteni. terjesztenek eztis, meg aztis. én aztmondom h fiatalkorban nemérdemes melltartót hordani, csak azért, mert x-nek, y-nak és z-nek is van az osztályban, nekünk meg nulla mellünk, de azért kell egy melltartó. ez gáz.
ha fiatal korodra mégis hatalmasak a melleid, akkor persze hordj, mert baromi kényelmetlen a nagy mell melltartó nélkül.
tesiórára viszont mindenképpen érdemes beszerezni egy sportmelltartót, vagyegy top-ot ami jól tart, kényelmi szempontból is, meg egészségügyiből is
25L
Hú köszi. Hát igazából itthon nem hordsok soha. Még sportmeltartót sem. Most ezen a nyáron ha mentem valahova, akkor gyakran felvettem. De mostmár jön a " sok ruha szezon " akkor biztos nem fogok felvenni, csak sportmelltartót. Remélem az nem káros. Egyébként valamelyik nap elmentem melltartó nélkül, és nem volt semmi bajom. Csak ha fázol vagy ilyesmi akk idegesítő kicsit, hogy nincs. :D
Köszi a válaszodat.
Mármint az előbbit úgy értettem, hogy amikor még nincs tesi óra, a nap többi részében a nőies fehérnemű, ami nem melltartó, a tesi órára felhúzod a sportmelltartót (oda kell is), majd tesi óra után megint az a másik fehérnemű.
Én úgy szoktam, mikor suliba jártam, mivel nekem már hétköznapra is kellett sima melltartó, hogy:
tesi óra előtt: sima melltartó
tesi órára felhúztam a sima melltartóra a sportmelltartót
tesi után azt levettem, és már csak a sima melltartó maradt rajtam. Így nem kellett szégyellősködnöm, hogy mindenki előtt melltartót cserélek, mivel csak ráhúztam egyikre a másikat. :)
Találtam egy képet arról, amit írtam, hogy fehérnemű ,de nem melltartó:
Persze vannak ennél még szebbek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!