Voltál már úgy valahol, hogy nem volt nálad semmilyen lábbeli? Ha igen miért és hol?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 11:25
1/6 anonim válasza:
Igen. Nyaraláskor gyakran mászkálok mezítláb.
2/6 anonim válasza:
Ezt nem tudom elképzelni hisz nem mennék mezítláb az utcára. Velem az már fordult elő hogy egy napos napon átmentem papucsba egy barátnőmhöz és másnap bokáig érő eső esett.
3/6 Metionin válasza:
Nem. Otthon járkálok mezítláb vagy zokniban de ha elmegyek valahová, akkor rajtam van a cipő, amiben elmentem.
4/6 anonim válasza:
Ez milyen hülye kérdés? Te itt Magyarországon a szegény gyerekeken kívül látsz mást cipő nélkül? :/
Kérdésre válaszolva, nem, nyáron megsülne a betonon a lábam, télen megfagynék, alapból meg ki az a hülye, aki szívesen lépked bele mások köpéseibe, meg fene tudja mibe?
És alapból sem csinálok magamból hülyét.
5/6 anonim válasza:
Bátyám járt úgy, hogy a vonaton nem volt senki a fülkében, levette a cipőjét és elfeküdt az ülésen. Elaludt, és mikor fölkelt nem volt meg a cipője. A táskáját nem vitték el de átkutatták. A telefonja benne volt a farzsebében az megmaradt meg a tárcája is szerencsére. A táskában nem volt másik cipő aztán felhívott az állomásról, hogy kivinnék-e neki egy pár cipőt. Mondjuk röhögtünk rajta milyen lett volna a Keletiből mezítláb hazacsattognia de tél volt, nem kockáztatta a felfázást.
6/6 anonim válasza:
Egy ilyen helyzetet el sem tudok képzelni.
Maximum úgy, hogy tengerparton vagyunk és sétálok a homokban, a papucsom meg az ágy mellett maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!