Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak fiatal lányok...

Miért hordanak fiatal lányok is egyszerű egyrészes fürdőruhát?

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
Ha valamelyik nő jó akar kinézni, az a férje mellett is jó néz ki, amelyik nem akar, az nem néz ki jó, nincs semmilyen felvállalás. Meg bla bla.
2017. aug. 6. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
én is hordanék,sokkal kényelmesebb,de az a baj,hogy jobban kiemelné a hibáimat :/ így hát marad a bikini
2017. aug. 6. 17:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Újra divat,kényelmesebb és sokkal jobban érzem magam benne mert többet takar.
2017. aug. 6. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egyberészes is nézhet ki jól. Egy. Kettő: ti semmit nem bíztok a fantáziára?

Három: mindenki azt hord, amit akar, a jó büdös életbe, mért nem bírjátok felfogni az alapfunkciókra való kis agyatokkal?

Három: én rengeteg lányt látok bikiniben is.

Négy: nektek sosem jutott nő az életetekben, amiért ennyire fontos a strand népére való nyáladzás?

2017. aug. 7. 01:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és hozzátenném: nekem van bikinim és egyrészesem is, és felváltva hordom mindkettőt. Hoppá. Ez már túl magas?
2017. aug. 7. 01:40
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mert nem azért öltözünk fel, hogy neked ne legyen unalmas. Ha izgalmat akarsz, guglizz rá: sexy bikinis 001 :D
2017. aug. 7. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azért viselek mert mostanában úgy 2-3 éve csak úszni járok le a közeli szabadstrandra és ha meguntam hazamegyek, mert itt van alig 300 méterre. Pontosan azért mert nekem sokkal kényelmesebb az egyrészes mint a bikini, másrészt volt régebben néhány durva leégésem a napon és nem igazán bírja azt a bőröm sajnos hogy napozzak kint mint mások, meg ugye a védelem miatt is ezért hordok egyrészest. A testemmel nincs probléma mert feszes, sportos alakom van, és nincs is mit szégyellnem 23 évesen, de egyrészt a strand nem divatbemutató, és már kinőttem abból a korszakból hogy mutogassam mennyire jó csaj vagyok. Tavaly nyár végén kaptam hosszú ujjú egyrészes fürdőruhát ami engem kapásból a tornadresszre emlékeztetett amint megláttam, azt hittem hogy a testvérem csak meg akar tréfálni, pedig tényleg fürdőruha, kifejezetten azért kaptam mert tudja hogy védenem kell magam a napégéstől és alapból elkezdett tetszeni az a ruha, kényelmesebb is meg ha vizes akkor sokáig hűsít a meleg időben. A pasik ugyanúgy megbámulnak benne mint ha bikinit hordanék, bár nem hordtam túl sokat még azt a fürdőruhát, mert van ujjatlan egyrészesem ami nekem sokkal kényelmesebb.

Bikinit csak akkor veszek fel ha itthon tusolok le az udvaron a kerti tusolónál és árnyékos helyen vagyok.

2017. szept. 9. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!