Miért hordanak fiatal lányok is egyszerű egyrészes fürdőruhát?
Az egyberészes is nézhet ki jól. Egy. Kettő: ti semmit nem bíztok a fantáziára?
Három: mindenki azt hord, amit akar, a jó büdös életbe, mért nem bírjátok felfogni az alapfunkciókra való kis agyatokkal?
Három: én rengeteg lányt látok bikiniben is.
Négy: nektek sosem jutott nő az életetekben, amiért ennyire fontos a strand népére való nyáladzás?
Én azért viselek mert mostanában úgy 2-3 éve csak úszni járok le a közeli szabadstrandra és ha meguntam hazamegyek, mert itt van alig 300 méterre. Pontosan azért mert nekem sokkal kényelmesebb az egyrészes mint a bikini, másrészt volt régebben néhány durva leégésem a napon és nem igazán bírja azt a bőröm sajnos hogy napozzak kint mint mások, meg ugye a védelem miatt is ezért hordok egyrészest. A testemmel nincs probléma mert feszes, sportos alakom van, és nincs is mit szégyellnem 23 évesen, de egyrészt a strand nem divatbemutató, és már kinőttem abból a korszakból hogy mutogassam mennyire jó csaj vagyok. Tavaly nyár végén kaptam hosszú ujjú egyrészes fürdőruhát ami engem kapásból a tornadresszre emlékeztetett amint megláttam, azt hittem hogy a testvérem csak meg akar tréfálni, pedig tényleg fürdőruha, kifejezetten azért kaptam mert tudja hogy védenem kell magam a napégéstől és alapból elkezdett tetszeni az a ruha, kényelmesebb is meg ha vizes akkor sokáig hűsít a meleg időben. A pasik ugyanúgy megbámulnak benne mint ha bikinit hordanék, bár nem hordtam túl sokat még azt a fürdőruhát, mert van ujjatlan egyrészesem ami nekem sokkal kényelmesebb.
Bikinit csak akkor veszek fel ha itthon tusolok le az udvaron a kerti tusolónál és árnyékos helyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!