Fősulira megyek (remélem) és szeretnék jobban kinézni. Hogyan tegyem?
én általánosban voltam "lúzer", legalábbis annak éreztem magam és az épp elég...szóval amikor gimibe mentem, azon a nyáron rengeteg női magazint vettem, és tippeket kaptam öltözködésre, volt hogy egy teljes szettet megvettem, amit ott ajánlottak, annyira megtetszett:)elmentem fodrászhoz és egy egész más frizurát vágattam, amitől új egyéniségnek éreztem magam.
azóta egyetemre járok, és már nincs szükségem magazinokra, h csinosan és divatosan nézzek ki, megtaláltam a stílusom, és nagyon furcsa érzés...ha pár éve láttam volna magam az utcán, szájtátva bámulok, h bár úgy nézhetnék ki mint ő, és most én vagyok az, akinek sok barátja van, akitől megkérdezik, h hol vetted ezt a ruhát, és h tudod ilyen szépen kihúzni a szemed.
úgyhogy saját tapasztalat után ezt tudom neked tanácsolni, és hidd el, pár hónap és ámulni fogsz magadon, h mennyire jó csaj vagy:)
sok sikert neked!!
20/L
köcönöm cépen
hát sajnálom, hogy nem zól hozzád :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!