Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fősulira megyek (remélem) és...

Fősulira megyek (remélem) és szeretnék jobban kinézni. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Egy lúzer 18 éves csaj vagyok. Be akarok kerülni a menők közé, vagy legalább menőbb lenni. Tippek őszre? SOS
2010. máj. 23. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én általánosban voltam "lúzer", legalábbis annak éreztem magam és az épp elég...szóval amikor gimibe mentem, azon a nyáron rengeteg női magazint vettem, és tippeket kaptam öltözködésre, volt hogy egy teljes szettet megvettem, amit ott ajánlottak, annyira megtetszett:)elmentem fodrászhoz és egy egész más frizurát vágattam, amitől új egyéniségnek éreztem magam.

azóta egyetemre járok, és már nincs szükségem magazinokra, h csinosan és divatosan nézzek ki, megtaláltam a stílusom, és nagyon furcsa érzés...ha pár éve láttam volna magam az utcán, szájtátva bámulok, h bár úgy nézhetnék ki mint ő, és most én vagyok az, akinek sok barátja van, akitől megkérdezik, h hol vetted ezt a ruhát, és h tudod ilyen szépen kihúzni a szemed.

úgyhogy saját tapasztalat után ezt tudom neked tanácsolni, és hidd el, pár hónap és ámulni fogsz magadon, h mennyire jó csaj vagy:)

sok sikert neked!!

20/L

2010. jún. 14. 21:46
 12/14 anonim válasza:
Ha majd felvettek, lehetőleg ne hagyd ki a gólyatábort. Ott alapból az összes újonc azért megy, h új barátokat szerezzen. Ha nem tudsz elmenni, lehet kellemetlen lenne kezdeni a szeptembert, h mki pacsizik, témázgatják a tábori dolgokat, te meg nem tudsz, h bekapcsolódni, és engedd el magad, élj! Tegyük fel tényleg mész gólyatáborba nem ám végig a sarokban ülni! Ki tudja lehet összefutunk, bár erősen kétlem. XD
2010. jún. 14. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Össze kell haverkodni a legnagyobb arcokkal, és onnan menni fog.Közhelynek tűnik, de haverom is így csinálta azóta hozzám se szól szinte (ami nem feltétlen jó)...
2010. jún. 15. 12:10
 14/14 A kérdező kommentje:

köcönöm cépen

hát sajnálom, hogy nem zól hozzád :(

2010. jún. 16. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!