Mi a véleményetek a magasderekú farmerről?
Szüleink fiatalkorában is volt már ez divat, most újra visszajött.
Az emberek azért tartják szépnek meg jónak, mivel nagyon sok termék ilyen magasított derekú. Ha nem gyártanának ilyet, akkor a kutyát se érdekelné, de mivel a nadrágok 70-80%-a ilyen, ezért tudatosan beférkőznek az emberek tudatába, hogy tetszen nekik.
Nekem nem jön be, ezért én a maradék kis százalékú nadrágok közül válogatok, ami nem magas derekú.
Iszonyúan néznek ki, nyanyás, különösen a sortok. Na meg a bikinik, azok kiégetik a retinát is.
Azon kívül meg úgyis csak egymást majmolják, mert aki azt állítja, hogy imádja, pár éve még miért felejtette el imádni.
F
Márpedig ilyen esetben a fiúk véleménye a mérvadó nem a nőké.
Nekem sem jön be. Nagyon fura, hülyén néz ki szerintem. Ha valaki 10 évvel ezelőtt ilyenbe ment volna ki az utcára, szerintem kiröhögik. Ma meg sokan ezt majmolják.
Tényleg "nyanyás", ez a jó szó rá.
F
Valaki szóljon már a lányoknak, hogy nadrágot nem a törzsünkön viselünk, hanem a lábunkon.
Hónaljban amúgy nem szokott bevágni, csajok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!