Melyik cipő lenne a legjobb választás?
Eleinte gondolkodtam valami szolidabb Adidas s Nike vonalban, talán még a New Balance is felmerült, de végül letettem ezekről. Majdnem mindenkin ezek a márkák vannak, persze nem divatként venném, de így kicsit már "kellemetlen".
Ezeket a cipőket néztem, átlagosan öltözködök, tehát farmer s póló vagy ing...
Fontos lenne, hogy strapabíró legyen a cipő, vigyázok is rá. Aminek a talpa varrot az szimpatikusabb.
Az utolsó nem lenne rossz, de ebben a világos színben elég korlátoltan lehet használni. Az egyik Lacoste-nál az oldala ilyen krokodilbőr hatású, lehet az se a legjobb választás. Bár élőben meg kell nézni.
Kíváncsi vagyok, melyik cipőt választanátok. Esetleg ha van tapasztalatotok a márkával kapcsolatban, azt is szívesen olvasnám.
Előre is köszönöm!
Még amitől tartok kicsit, hogy a talpa nem fog besárgulni? Lévén ugye, hogy fehér.
Az első jobb szerintem is, varrva van a talpa is. Bár ettől eltekintve nem lehet rossz a másik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!