Legjobb barátnőmnek (30 éves lesz) szeretnék órát vásárolni szülinapjára, szerintetek melyik lenne jobb választás?
Eléggé extravagáns csajszi, szereti a divatot. ezeket néztem ki:
Már ő is nézegette ezeket, ti melyiket választanátok?
Nekem a 2.jobban tetszik. Mutatósabbak, mint egy bőrszíjjas karóra.
Olyan van Nekem is, csak aranyban.
Szerintem pont a masodik 12 egy tucat. Csunya a szija. Unalmas. Az elsonek erdekes a szamlap formaja, dizajnos es szep a szija is.
Azt viszont erdemes tudni, hogy ezust vagy arany ekszereket hord? Mert ha meleg tonusu böre van akkor neki az arany szin jobban all. Hideg tonuson meg egyenesen csunya az arany ekszer.
Az én ízlésemnek mindkettő giccses a sok strassz miatt, de a kettő közül az első tetszik jobban. Érdekes a tok formája, szép a gyöngyház számlap.
Alapból nem szeretem a fémszíjat, így a szíj miatt is az első.
De szerintem az óra olyasmi, amit nem jó ötlet ajándékba adni, hacsak nem tudsz egy konkrét típust, amit a másik nagyon szeretne. Könnyű mellé lőni amikor a másik ízlését próbálod meg eltalálni.
Inkább vegyél neki egy ajándékutalványt, amin vehet órát! Akkor tőled kapja az órát, de ő választhatja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!