Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik Nike cipő lenne jobb...

Melyik Nike cipő lenne jobb választás?

Figyelt kérdés

Nike Cortez: [link]

Nike Air Force 1: [link]

Nekem az "egyszerűbb", letisztult stílusú cipők tetszenek ezért vacilálok a kettő között. Mind a kettő szerintem szép épp ezért nem tudok közülük egyértelműen választani. Más márkák ilyesféle cipőit is megírhatjátok mint pl Adidas Superstar és hasonlók. Köszönöm előre is.

2017. márc. 18. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nő vagyok, de nekem egyértelműen a Nike Cortez tetszik, a Nike Air Force pedig kicsit sem.
2017. márc. 18. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Hat inkab a Cortez,de igazából egyik sem.Irtad,hogy a Superstart sem zárod ki,en inkabb azt javasolnám,vagy esetleg a Nike Roshe Run,az is a letisztultabbak köze tartozik.
2017. márc. 19. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:
2.
2017. márc. 19. 01:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. És a Tisza Tradíció cipői milyenek?: [link]

Nekem ezek is tetszenek csak nem tudom Tisza termékeket hol lehetne kapni a márkaüzleteken kívül.

2017. márc. 19. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
A Tiszak nagyon jok,strapabiroak es kényelmesek is.Viszont,hogy hol lehet kapni azt en sem tudom,mert en márka üzletben vettem.
2017. márc. 19. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ahogy néztem csak a Tisza webshopján vagy Tisza üzletben lehet kapni őket.
2017. ápr. 4. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyik Nike sem tetszett igazán.

A Tisza az jobban tetszik, nem rossz.

2017. ápr. 8. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő tetszik, klasszikus darabok. Az Air Force-hoz több mindent lehet felvenni. Ha választani kell, akkor én a Cortez-t venném, mert kevésbé elterjedt.

A Tiszák tényleg jók (Compakt, Comfort), csak kicsit húzós az áruk.

2017. ápr. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!