Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövidnadrág és újjatlan trikó...

Rövidnadrág és újjatlan trikó strandra?

Figyelt kérdés
Nincs fürdőruhám.. És a baratommal szeretnénk el menni strandra és sajnos most nincs pénzem venni fürdőruhát szerintetek nem ciki ha egy rövidnadrágban és egy pantos pólóban leszek?
2017. aug. 2. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ciki. Mármint most abban akarsz fürdeni? Hogy rád tapad a ruha meg minden.

Én inkább kölcsön kérném a testvéremtől vagy egy jó barátnőmtől az övét.

Ennyi erővel már rendes bugyiban meg melltartóban is lehetnél.

2017. aug. 2. 01:59
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Át fog ütni, meg amúgy is szerintem ciki.
2017. aug. 2. 02:02
 3/8 A kérdező kommentje:
A rövid nadrág az nem üt att ki próbáltam.. Hát nem trikova mennek bele hanem sport melltartóban :/
2017. aug. 2. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Ha így áll a helyzet, ne menjetek strandra. Lesz még lehetőség elmenni, ha tudsz majd venni fürdőruhát.

2. Ha mindenképp akarsz menni, próbálj valakitől kölcsönkérni fürdőruhát.

3. A Decathlonban szerintem elég jó fürdőruhák vannak, elég jó áron, nem árt körbenézni.

2017. aug. 2. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami sovány ezért is szeretnék ebben lenni mert szégyenlös vagyok és nem nekem talaltak ki a furdöruhat most szombaton mennenk..

171/85-90kg

2017. aug. 2. 12:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Thermal furdobe mennenk én szeretintem nem engem fognak nézni :/ szerintem vannak nálam rosszabbak is
2017. aug. 2. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:

De basszus, miért akarsz mindenáron fürödni menni, ha nincs fürdőruhád?? Várd meg amíg tudsz venni és menjetek akkor.

Megkérdezted, hogy ciki-e, megkaptad a választ, hogy igen az, innentől kezdve a te dolgod...

2017. aug. 2. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki abban az esetben, ha kizárólag a parton maradsz vagy valamelyik tóhoz mentek. :)
2017. aug. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!