17eves srac vagyok, a labaiam elegge vekonyak, es noi sztreccs nagyon feszulos skinnyt hordok ahol meg a combnal is rafeszul es a fenekemet is kiemeli szerintetek ez elonyos egy sracnal vagy nem? Kort es nemet kerlek.
En speciel nem vennek
Szeretek a nememnek megfelelo ruhat hordani
22l
Hogy mit meg nem adnék egy vékony lábú és csőgatyás srácért...:)
#11 THE TRUTH
Inget és boyfriend farmert is csak az hord, (annak kéne hordania) akinek jól áll, mert igenis vannak olyan lányok, akinek ez jól áll, és mégsem vesztik el a nőiességüket.
A lányok normálisabb rétege nem aszerint öltözködik, hogy ami a próbababán jól áll, az rajta is pontosan úgy fog, hanem tudja, hogy mi áll jól neki, és mi nem.
Persze van, aki még a függönyt is magára aggatná, ha az lenne a divat.
De értsétek meg, hogy mindkét nemnek vannak olyan tagjai, akik tudnak azért jól öltözni.
És nem a skinny farmerrel volt a baj, hanem azzal, hogy valaki nincs vele tisztában, hogy mi áll jól neki, és mi nem.
Én ugyan lány vagyok, de ha egy erősebb csajszi mindenáron a legkisebb, legkevesebbet takaró rövidnadrágot meg crop topot akarja felvenni, akkor neki is lazán megmondom, hogy nem áll jól neki.
Ez nem feltétlenül nemhez kötött, hogy ki mit vehet fel, (ugyan emberek, 2017 van, csak nézzetek körbe) persze vannak határok, de ugyanakkor ez nem is egy harc, hogyha Józsinak megmondják, hogy ne hordjon skinny jeanst, akkor odamegy Julcsához, hogy megmondja neki, hogy ne hordjon inget, pedig lehet jól áll neki.
Deutlich??
Attól hogy vékony vagy, még lehet formás a lábad. És ha jó alakod van hozzá, nyugodtan felveheted a női feszülős super skinnyt is, mert jól fog állni. De nem mindenkinek. Ezt látnod kell magadon a tükörben. Az hogy a combodra és a fenekedre is ráfeszül és kiemeli, az csak jó, teljesen normális, egy super skinnynek pont ez a lényege fiúknál is. Csak megsúgom hogy a csajoknak nagyon bejön, ha amúgy az a fenék jól néz ki. :)
Amúgy én ugyanígy vagyok ezzel, én is ilyen farmerokat hordok pasiként, és eddig nagyon pozitívan fogadta minden korom béli nő, csajszi, pedig jóval idősebb vagyok nálad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!