17eves srac vagyok, a labaiam elegge vekonyak, es noi sztreccs nagyon feszulos skinnyt hordok ahol meg a combnal is rafeszul es a fenekemet is kiemeli szerintetek ez elonyos egy sracnal vagy nem? Kort es nemet kerlek.
Szerintem eleg undorito a nagyon feszulos gatya, de a normalis cso gatyat szeretem.
15L
így még pluszban kiemeli mennyire vékonyak a lábaid, ami sztem nem célja senkinek
26/F
Hát megpróbálhatnál erősödni egy picit, guggolás, kitörés előre, oldalra, hasonló gyakorlatokat végezhetsz otthon is, mindenféle kellék nélkül.
Alapvetően nekem nem jön be a feszülős nadrág, de persze megértem, (öcsémmel is ez a helyzet, izmos, de elég vékony, alig van rajta zsír) hogy nem akarsz nagyon bő farmert venni, hogy aztán úgy álljon rajtad, mint tehénen a gatya. (Ebben az esetben szó szerint gatya :D)
És az egyenes fazonúakkal mi a helyzet? Az annyira nem bő, egyenes szárú, talán nem néznél ki benne olyan vékonynak.
Semmi erted SEMMIKEPPEN nem nez ki jol ha egy cingar ferfilabra refeszul a gatya!
Pont hogy nem kene hangsulyoznod az elonytelensegeid
Gyurj labra jarj el futni de legfokepp kerlek KONYORGOM
ferfi vagy ne vegyel fel noi nadragot! Azt hagyd meg nekunk
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!